15 ročná dcérka má nevoľnosť a zvýšenú teplotu

klarkahanka1987
24. aug 2021

Ahojte, moja dcera uz od minuleho pondelka pocituje nevolnost, par dni jej len byvalo mierne nevolno (najma rano) ale vo stvrok aj v piatok pri ranajkach zvracala, mava aj zvysenu teplotu asi tak 37,3, 37,2 a pobolieva ju chrbat, minulu nedelu si dala dva hamburgery v mcdonalde ale neviem ci to je sposobene tym, ona sa velmi boji ze ma rakovinu, radila som sa aj s rodinnou lekarkou a ta povedala ze treba cakat pat dni este a kym to neprejde tak ist k doktorke davam jej par dni dietu a aj smectu ale ona je na tom zle hlavne psychicky nervuje sa ze ma rakovinu, prosim poradte.

1aduliatko1
24. aug 2021

Preco rovno rakovinu? Teraz je vela brusnych virusov, same grcacky, hnacky co pocuvam....

kvetinka1797
24. aug 2021

nemoze byt tehotna?

jaskolka
24. aug 2021

Vyše týždňa žiadna brušná viroza netrvá. Dupľom nie len ráno. Keď by to bolo z hamburgera, tak maximálne deň dva by vracala, hnackovala. Nemyslím, že ma rakovinu, ale tiež mi napadlo tehotenstvo.

nic0le
24. aug 2021

@kvetinka1797 tiež mi to prídu skôr príznaky tehotenstva ako zrovna rakoviny....

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluka2
24. aug 2021

To vašich komentároch bude teraz nevoľno mame 😃

surama
24. aug 2021

@klarkahanka1987 Hej rakovinu ma...sup sup tehotensky test urobit.

karamellka1
24. aug 2021

@klarkahanka1987 môže to byť slepak, žlčník, pankreas, ono zvyknú bolesti udierať aj do chrbta

janinah
24. aug 2021

a načo má dcéra svojho pediatra? zober ju tam ,základné odbery neuškodia a počuť z úst lekára,že to nijaká rakovina nie je dcére pomôže tiež....a to teh. napadlo aj mne,ale snáď si dcéru poznáš

klarkahanka1987
autor
24. aug 2021

@kvetinka1797 Tehotna urcite nie je, poznam ju a toto naozaj nepripada v uvahu

sisa_s
24. aug 2021

@klarkahanka1987 joj, takych matiek bolo...urob test, a potom k obvodnej

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarkahanka1987
autor
24. aug 2021

@evamarek77 teraz sme sa vratili z dovolenky a mame byt v karantene, takze som este nebola u jej lekarky, ale moja teta je detska lekarka a ta povedala ze treba par dni pockat este a az potom ist k lekarovi, ze to vyzera na podrazdeny zaludok

kvetinka1797
24. aug 2021

@klarkahanka1987 no len aby 😃 nebola by prva ani posledna tehotna v 15 a ty by si tiez nebola prva ani posledna veeelmi prekvapena mamina 😃 myslim ze za pokus to stoji, kupis test v lekarni a vylucis tuto moznost so 100% istotou

kinderzwillinge
24. aug 2021

@klarkahanka1987 Na chorobu a navstevu lekara sa karantena nevztahuje

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mey8
24. aug 2021

@kinderzwillinge ale vztahuje, povie ze prisla z dovolenky a napichaným lekárom na slovensku zacne blikat na cerveno- covid covid, covi... Nik ju nevysetri... 🤦‍♀️ Som sa smiala min. Tyzden ked moj otec siel k dr. A sestra v cakarni mu zahlasila ze kde ma test😂😂🤦‍♀️ bez testu ani na krok👆🏻😂

jana_eyre_2
24. aug 2021

A na covid testoch bola?

kinderzwillinge
24. aug 2021

@mey8 Aha, tak potom jedine ist aspon na antigen, ak by trebalo lekara riesit hned. Smutna ale cela tato situacia ☹

1aduliatko1
24. aug 2021

@klarkahanka1987 boli ste v zahranici? virus - podrazdeny zaludok..mohla chytit nejaku pliagu

1aduliatko1
24. aug 2021

Termin na pcar uz mate?

mey8
24. aug 2021

@kinderzwillinge len je to paradox, cisto hypoteticky predpokladam, ze ani matka ani dcera nechcu vystavit nikoho rizikom nakazenia sa pri cakani na antigen... Zas na druhej strane situácia je vážna, mladá grcá a potrevalo by to testy(aspon základne vyšetrenie a odber krvi) nedajbože sa situacia zhorsí aona bude potrebovat urgent.. To ju aj v nemocke odmietnu vyšetriť? CHORÁ DOBA A MY SA LEN PRIZERAME... 🤦‍♀️

kinderzwillinge
24. aug 2021

@mey8 Ano, je to chora doba ☹
Na antigen sa da objednat, poslu presny cas a testujuci su obleceni v navlekoch. Ja mat chore dieta, riesim okamzite test a lekara.

777januska777
24. aug 2021

@mey8 nie, budú sa k nej správať ako k nakazenej, keďže teoreticky nakazena byt môže. Urobia jej test na covid a potom budú riešiť ďalej. Btw. Zoberte si, zeby mladá išla s mamou k doktorke, kde bude vaše dieťa a nakazi ho akoukoľvek chorobou co si mohla zo zahraničia doviesť, potom sa budete hnevať na koho?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kinderzwillinge
24. aug 2021

@777januska777 Nas pediater to ma nastavene tak, ze kazdy mu najprv zavola a sestricka da termin podla akutnosti a nestretnu sa v cakarni dve rodiny. Maju to takto skoro 2 roky a celkom dobre to funguje 🙂

kinderzwillinge
24. aug 2021

A bez ohladu na Covid, mne tento system vyhovuje, stale lepsie, ako ked sme cakavali 2-3 hodiny a 20 deti tam kychalo a soplilo a kaslalo

777januska777
24. aug 2021

@kinderzwillinge to je super, tak by to mali mat všetci lekári urobene. Ale ako vieme nie je to tak všade.

klarkahanka1987
autor
24. aug 2021

@evamarek77 ona nezvracia tyzden zvracala len vo stvrok a piatokv tieto dni pocituje nevolnosti, bolest chrbta a je celkovo malatna a unavena mava zvysene teploty

mey8
24. aug 2021

@kinderzwillinge ved ale ja nehovorím o pracovníkoch (tých čo test vykonávajú) ale o tych co stoja s nimi v rade..
@777januska777 nuž neviem ako to bezi na sk, ja tam nezijem... Ale tu som behala po urgente stále a bez testu, (ani tam mi nerobili-v nemocke) bez ockovania... Takze dosť sa čudujem... A teda extravzvlášť sa čudujem matke, kt. Sa tyzden prizera tomu ako jej dcera grca, a urcite je uz vycerpana, dehydrovana a vydesena... Doba-nedoba, kovid-nekovid, ci karantena ja uz by sedela s dietatom na urgente a riesila to...