Viete mi prosím poradiť nejakého odborníka,najlepšie pani doktorku v BA? Naša detská lekárka nám odporučila pani Dr. Kerdíkovú z Karlovej Vsi, neviem sa tam dovolať. Máte niekto s tým skúsenosti? Ďakujem za rady, čo pomáha na to zatiaľ pokiaľ sa dostaneme k lekárke.
https://www.euromed.name/kontakty/
dnes robi od 11 a zakrokuje možno preto nedvíha
@anjelicek26 dakujem za rady, nasa detska ma hned odporucila na tu pani doktorku,ktoru som spominala
@t2006 ma vonkajšie či vnútorné? Vnútorné neexistuje za mňa nič lepšie ako unigel procto čipky. Vonkajšie dubová kôra kúpeľ, alebo gél. Poradia v lekárni. Po potrebe osprchovať studensou vodou a samozrejme upraviť jedálniček. Rozvarené ovsené vlocky ako kaša či do polievky, ovocie, zelenina listová resp.bez ostrých kúskov, napr. Surová mrkva nie je vhodná varená áno. Výborne sú chia semienka napucane. A veľa piť
na vnutorne urcite capiky, mast nie, nie je taka ucinna a este aj ta aplikacia je hrozna. za mna urcite avenoc, pripadne mastu.
Ja používam faktu čapiky aj masť a už mi to prechádza a to si dávam len 2 dni.. podla mna ak to ma prvy krat a nema to dake strašne tak by som jej nasadila faktu a ak jej to neprejde išla by som k doktorke
Tak asi ako dospelym, nejaka mast na hemeroidy, baby tu Faktu mast odporucali x-krat... Dovtedy upravit stravu, pitny rezim, ziadne kravske mlieko, ziadne produkty s kravskeho mlieka, ziadna cokolada, vela vlakniny, velmi vela pitia, vela ovocia a vysetrit stolicu na parazity...to vie aj detska na zaciatok...