Syncek ma zacervene pod pipikom ako je ta ciarka trosku a aj na semeniku , je to len zaparenina ci to mam spomenut dr? Mam doma framikoin mast ale neviem ci mu to tam mozem dat , teraz je aj chory ma teploty trochhu zacervenane hrdielko ale sme bez antibiotik, ak sa to nezlepsi tak stvrtok ideme na crp .
treba to natriet bepanthenom, alebo sudocremom..niecim beznym na ritku co sa pouziva , aj nas to niekedy maval a toto uplne postacilo
Urcite spomenut lekarke.
Je to take citlivé miesto, aj moj to mal v lete. Nám stačil Sudocrem, ak je to viac - tak Pytiol.
dakujem .
@kvetinka0099 umyť čistou vodou, jemne ale poriadne vysušiť a natrieť jemnučko sudocremom a pokojne to môžeš zopakovať. ak sa ti dá, tak ho častejšie nechávaj rozbaleného bez plienky, nech sa mu to povetrá
my sme to mali tiež, a doktorka nám predpísala imazol, za dva dni mu to prešlo
skus bepanthen a vela vetrat, malo by to pomoct ale lekarke to preitotu ukaz.
imazol mam aj som si mislela ale som sa mu to tam bala dat.. baby a viete mi poradit syncek ma 3 dni teploty a dnes uz aj hnacku ma , zajtra budem volat dr ... ale neda mi to nervozna som co mu je , mohla by to byt nejaka viroza alebo zo zubkov?
@kvetinka0099 nemusíš sa báť, nám to naozaj pomohlo
@lucuja na ako to vizeralo strasne sudocrem mu nepomohol no uvidim ako to bude mat zajtra viskusam ten imazol
vyskúšaj a daj vedieť,
@lucuja ok dam
moze to mat z plienocky, zaparene, aj nas tak sem tam mal