Ahojte,
Môj syn 15m minulý týždeň v piatok dostal laryngitidicky záchvat a mal teplotu do 38,5 potom nič. V sobotu mal len zvýšenú, v nedelu mal skoro 40 a odvtedy vždy na večer mu vyskočí 40ka , kašlať kašle už o niečo lepšie ale stále je to hrozné, máme zelené soplíky a veľa veľa. Odsávame , konvičkujeme, striekame nasivin.. no ale teraz je to najhoršie s tou teplotou a s noštekom. Neviem ani nakojit lebo po odsávani ani nie 10min a už zase plný nos :( dcérka tá bola týždeň chorá , ešte berie atb ale laryngitidu nemala. Vraj niečo ako čierny kasel, mala 6 dni horúčky tiež takto k večeru , jeden deň 40ky celý deň skoro. Zajtra ideme k doktorke so synčekom lebo myslím si že už je to dosť naňho tieto teploty ale neviem ako mu inak s teplotami pomôcť len so zrážaním. Asi by mu pomohli nejaké atb. Je pri laryngitide takáto teplota a viac dni ? On to ma v podstate takéto vysoké od nedele večera.
Však toto už môže byt úplne iná dgn ako laryngitida
@berenika39 ano , dostal sirup na kasel, fenistil, sinupret berie a homeopatiká plus nurofen sirup alebo capiky na teplotu dávam .. zajtra ideme znova nakoľko to už dlho trvá
Ahoj my sme si prešli týmto pred dvomi týždňami a museli sme byt hospotalizovane s malou teplotu mala vkuse týždeň a keď dostala záchvat utekali sme na pohotovosť a smer nemocnica. Tam jej veľmi pomohli na další deň bola ako znovuzrodena a o 3 dni o sto krát lepšie než sme prišli.
@janulka155 no moja dcérka 3,5 jej to začalo minulý pondelok teploty a tento pondelok už nemala vôbec až doteraz , až na ten kasel ten jej ešte trvá ale berie Atb čiže aj synček asi bude musieť nakoľko aj jemu to trva cca od nedele , v sobotu mal len zvýšenú
Mňa by zaujímalo, ako konvičkuješ 15 mesačné dieťa ... už v takom veku by mal jesť normálne, nebyť závislý len na kojení, či? ... čo sa týka zahlienenia, cez deň hlieny riediť, na noc dať antihistaminiká, teplotu zrážať Panadolom/Nurofenom ... k Dr. samozrejme zájdi.
@niky_55
Homeopatika su na dve veci pri zelenych soploch a konvickovanie pri tak kratkej eustachovej trubici je skor na skodu a prerazi vam to do usi.. doktorka nech to zajtra riesi, drzte sa.
Ak je zápal dutín, nekonvickuje sa😉
@niky_55 my si niečím podobným prechádzame začalo to tiež laringitídou podľa lekárky na pohotovosti a aktuálne sme skončili na ATB presne kvôli teplotám tak sa trápime.. držím palce určite je na mieste opäť návšteva lekára
@dzulli1980 nakoľko kojím stále a ano papa všetko , keďže je teraz chorý nechce skoro nič jesť sem tam si niečo zobne takže aspoň že kojiť sa mi ako tak dá ak nemá upchatý noštek 🙂 dnes ideme doktorke na obed a povedala ze aj moc máme priniesť , no neviem ako odobrať moč takému malému dieťaťu keď ma plienku
@angeli121212 ano dnes ideme , takže dúfam ze nasadí ešte nejakú liečbu aby to bolo už preč :/ keďže dcérka začala chodit do škôlky tak už je 2x chorá a on to pravdepodobne od nej dostal čiže všetko bude asi dostávať čo ona bude mať :D
@niky_55 čistá radosť toto.. nezávidím
Byli jste u lékaře?