15-mesačnú dcéru bolí ucho

6. okt 2024

Dobrý deň stretol sa stým niekto? Pred mesiacom dcéru bolelo pravé ucho dali jej infalin duo a megamox ...ťažko sa jej hodilo tak Dr dala potom cefzil ATB pretože z megamoxu mala hnačky..všetko ôk a teraz ju boli ucho zase práve používame už 5ti deň antibioticke kvapky a vôbec to nijako nezaberá celú noc mi preplace drží si ucho a prehadzuje sa v posteli je možné že je za tým niečo viac? Dnes jej začalo slúžiť aj očko a mala tam akoby hnis a ma aj nádchu je možné že to spolu nejako súvisí? ..dcérke idú aj zuby..ďakujem

tilonka
6. okt 2024

Vyzera to na zapal, necakala by som dlho a najneskor zajtra isla k dr. pripadne krcne, dobre zaberaju atb sumamed.

jazula
6. okt 2024

Na základe vlastnej skúsenosti by som letela k dr. Pod rast zubov sa podľa mňa schováva kopec vecí, ktoré s nim nemajú vôbec súvis… U mojej dcérky, keď sa sťažovala na bolesť uška, vždy to bol problém. Keď mala bolesť uška a zároveň výtok z očiek (slabý, nemala ich zlepené alebo tak), bol to obojstranný zápal stredného ucha a komentár od ORL “zapálené všade, kam sa pozriem” 😕. Radšej by som to dala dr poriadne pozrieť. Skôr by som tipla, že jej lieky nezaberajú.

autor
6. okt 2024

@jazula ďakujem krásne hneď zajtra tam idem..

autor
6. okt 2024

@tilonka dakujem

anavixy
7. okt 2024

Atb kvapky nemaju ako zabrat, ak ide o zapal stredneho ucha, pretoze sa k strednemu uchu cez celistvy bubienok nedostanu… treba na orl vysetrit o co ide a pripadne nasadit celkove atb.