Prosim vas nema niekto nejaky trik ako dat dietatu sirup calcium a sumamed? Uz dlho bojujeme s zapalenym hrdlom a chrapcanim. Od kedy mala laryngiditu nevieme sa zbavit chrapcania a zapalwneho hrdla , uz nechce sirupi cez striekacku, skusala som tak ze akoze ho papam aj ja, skysila som s dzusom vo flaske, cez lyzicku s dzusom,cez pohar s vodou, i tak ze papa aj babika, aj s jedlom , a uz ani neviem ako vselijaj sme skusali a odmieta uz si nevien rady ako nato, bojim sa ze jej to sadne na pluca ci priedusky tie hlieniky mate nejake tipy ako to urobit? Akonahle zaciti v niecom sirup nechce
@silviazlat odskusane a po lyzicke sirupu uz dalej papat nechce tak uz jej tak nedavam aby mi neprestala papat kedze aj stym jedenim to je dost tazke mirstami
Ja môjho normálne priľahnem, jednou rukou držím hlavu a druhou dávam sirup striekačkou. Žiaľ, inak to nejde a to má už 5 rokov. S 1,5r si musíte dvaja poradiť, hlavne nech to je rýchle.
@thereisabear je to boj a ked citam ze aj 5 rocne dieta robi problem so sirupom az ma trasie ze to bude este dlhy boj so sirupmi a tie velke davky, jedna 2,5 ml a druha 5 ml ach jaj a este ta laryngitida je vtom zla ze pri placi sa ten opuch zhorsuje cuze pri podavani sirupu s placom to musi byt fakt rychle. Ach jaj
@miskalaci S bežnými deťmi sa dá neskôr dohodnúť, neboj. Proste chytiť nohy, ruky, hlavu a rýchlo dať, ak je to veľa, tak ak na 2-3x.
@thereisabear dakujem za radu podarilo sa drzanim nasilu a bez nejaky h vacsich problemov
@miskalaci dať ho medzi jedlom na lyžičke? Akože papame napr polievku a 1 lyžičku zameniť za sirup?