Ahojte Moja 15 mesačná cera nereaguje na svoje meno, nechce hovoriť niekedy ani žiadne zvuky nevídava, nič nenapodobnuje ani mna, keď niečo spraví a pochválim ju aká je šikovná tak nejaký známky nadsenia ani nechce tlieskať rukami proste nič, na žiadnu vec neukazuje prstom keď niečo drží v ruke a jej poviem daj mame tak mi to da už od mala ( bábätka) ju strašne fascinujú cedulky na oblečení a na hračkách to dokáže aj hodinu sedieť a prstom sa hrať s cedulkou a vydávať monotónny zvuk hmmmmhmmm a ešte ten zvuk vydáva ties keď sa na niejaku vec strašne sústredí
Ja neviem čo mám robiť, či to je normálne že je tak pozadu?
Ja žijem v zahraničí a nemám tu nikoho z rodiny
Ešte som nebola lebo ak to spomeniem partnerovi tak on nato že snou nič nie je že sa jej len nechce že je lenivá
@ninka252 no neviem...mne by mohlo aj 10 partnerov hovorit ze je leniva aj tak by som dala na svoju intuiciu keby mi nieco nasepkavalo ze nieco nie je v poriadku...
takéto príznaky majú autisti... k pediatrovi a nech sa čím skôr vyjadrí k diagnóze...
Rieš to s pediatrom. Lenivosť to nebude.
@ninka252 Cedulky na obleceni fascinuju vela deti, to mi pride v pohode, ale to ze nereaguje ze podozrive.
Urcite si odsledujte ci dieta pocuje ako prve.
Hm a pediater co hovori?