15 mesačné dieťa má zapálené hlasivky a hrdlo

kvetinka0099
25. okt 2015

Ahojte bqby ,poradte mi ,syncek pred 2 tyzdnami bol zachripnuty a mal zapalene hrdlo, tak som snim isla na pohotovost a daly mu cedrox , po tydni som znova isla dr lebo sa mi nepacily hlasivky ako bi mu nepomohly atb. A ze zapalene hlasivky a hrdlo tak dostal znova atb, volaco strasne tu noc sme boly do rana hore maly plakal kazdu minutu uz som si mislela ze to nevidrzim , otroska to je uz lepsie dnes uz berie 3 een atb tak uz qko tak spi, kolko to zvikne trvat, zacalo sa mu uz otrhavat tie hlieny, mam mu nasadit kvapky aby to vikaslaval lebo pocujem ako mu to tak chrci a zabudla som sa opitat dr ,co som bola taka viplasena.od kedy sa narodil tak je stale chorucky kazde 3 tyzdne a uz som stoho zufala

xevulax
25. okt 2015

Ak je zachripnuty stale nasadte kalciovy sirup (dostat kupit s prichutou, my kupijeme robokid- bananovy chuti dobre), a ak ma aj hlieny kludne dajte aj solmucol- je to mukolytikum- zriedi hlienuky a lahsie sa vykasle. My ked berieme Cedrox vacsinou musime 2x po sebe, je to "slabsie" atb, aspon tak mi vravela lekarka. My mame hlasivky velmi casto chytene k tomu mavame laryngitidu vzdy. Inak navuduce ak jo bude boliet hrdielko a nebude v noci vediet spinkat- ja zvyknem dat vynimocne Ibalgin na noc. (Nedavame zbytocne lieky ked netreba, ale zvyknem dat ak maju deti bolesti- minule pri zapalenYch uskach aj ked bez teploty, inak by sa nevyspal nikto)

unique26
26. okt 2015

skúsila by som tymianový krémik, je prírodný, protizápalový a na bolesť hrdla a hlasiviek ako balzam, fantázia, tiež ho môžeš na hrudníček aj chrbátik aplikovať, a začnú sa mu hlieniky krásne odliepať, plus eukalyptový olej, sú to všetko prírodné veci, ak nepoznáš a zaujalo Ťa, máme tu aj skupinku o JUST
https://www.modrykonik.sk/group/7197/
si srdečne vítaná, sme tam všetko nadšené maminy - jusťáčky, čo kurírujeme svoje detváky len týmto a je to špica, ATB už ani neriešime...a také malé bábo a už tretie atb, to je dosť na to telíčko, určite aj probiotiká by si mu mala nasadiť, to je záťaž na tú pečeň, ak máš viac otázok, pokojne mi napíš...rozoberieme, krásny dník prajem

kvetinka0099
autor
26. okt 2015

@unique26 keby len 3 atb uz ich neviem ani spocitat tolko ich mal ,volaco strasne , akurat dnes som si vsimla na jazyku na lavej strane na boku taku gulicku alebo co neviem to opisat lebo som to videla sekundu a nechce si to dat pozret, na afty to nevizera lebo to uz mal tak sa bojim , nepoznate to ? Rozmislam ci si do jazyka nehrizie a ze to ma otlacene .

unique26
26. okt 2015

@kvetinka0099 tazko povedat, co to je, musela by som to vidiet, no ked ich mal tolko tych liekov, asi by som uvazovala nad niecim inym, nech TI nechyti plesen z atb, to nie je sranda, zostane rezistentny a uz mu nepomozu ziadne atb

kvetinka0099
autor
26. okt 2015

No vsak to ,ja uz neviem co mam robyt ak mu to nezmizne do zajtra tak pojdem dr

tamaram283
25. nov 2015
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

Na hlasivky skúste Kalciový sirup (my používame s vanilkovou príchuťou). Po antibiotikách môžem odporučiť probiotické kvapky BioLac, ktoré sú na posilnenie imunity aj pomáhajú s obnovou črevnej mikroflóry, ktorá je po častom užívaní antibiotík veľmi zlá. Píšete, že váš syn berie antibiotiká pomerne často - možno, že aj z prílišného užívania má už tak slabučkú imunitu.

kvetinka0099
autor
25. nov 2015

@tamaram283 uz teraz nema, ale je znova chory ,prv mal sopliky a islo mu to na priedusky dobral sumamed a teraz este jedni atb lebo este ma zapal, volaco strasne dnes sme boly na alergo, a braly mu krv uvidime ze ake budu vysledky , dostal spreje na priedusky, uz normalne nevladzem

unique26
25. nov 2015

@kvetinka0099 nechceš skúsiť prírodu? Ja dávam deckám Vivi stavu a máme svätý pokoj s chorobami

kvetinka0099
autor
26. nov 2015

A to je na co? Pomaha? Chcem skusit vsetko , keby mu nieco zacalo ucinkovat

unique26
26. nov 2015

@kvetinka0099 napisem Ti ip, je toho viac

barborka2014
4. dec 2016

@unique26 dobry den.prosim vas co to je vivi stava?