15 mesačné dieťa má neustále kašeľ

hu3hu3
17. dec 2014

ahojte baby, mam 15 mesacnu dcerku...uz viac ako tri mesiace ma kasel...su aj obdobia, ze kasel nema a vrati sa jej...chodíme s tym k doktorke a dava nam neustale lieky a uz som jej aj hovorila nech nas posle na vysetrenia...chcem sa spytat mamiciek, ktorých deti mali neustale kasle, ze na ake vysetrenia s detmi boli? dakujem

vefi89
17. dec 2014

@hu3hu3 ja by som to videla na alergologiu, test tolerancie potravín.

lenka369
17. dec 2014

@hu3hu3 ahoj aj moja dcera stale kasle......boli sme aj na alergologii vsetko bolo vporiadku aj imunita ok........dala nam pre istoto nejake tablety pred spanim aby ju nedusilo, a nejake prasky na imunitu ale musim povedat ze nic nepomohlo, stale sme chori

25daniela
17. dec 2014

@hu3hu3 ja som kasel vyriesila az po rokoch a u nas to bol problem s refluxom a trochu aj zvysenou citlivostou, aj ked na alergologii nakoniec nezistili na co, ale lieky na alergiu pomohli 🙂

gabika7706
17. dec 2014

@hu3hu3 bolo by vhodne vysetrit reflux, aj ked pojdete na alergo, odtial by vas mala dr poslat na usg kvoli refluxu. Skuste odsledovat, kedy sa ten kasel spusti, ci nejedla nieco kysnute, makove, cokoladu, papriku, paradajku...

lvka
17. dec 2014

@hu3hu3 my sme to prave absolvovali, konecne to prechadza... maly mal hlavne nocne kasle...tak okolo pol stvrtej rano sa nevedel zastavit... v aug mal robene alergologicke testy..
kedze je bez teplot, nemal ziadne antibiotika len volne predajne lieky.... doktorka mu robila ster z hrdla aj z nosa a teraz aj brala krv na chlamydie atd...
potvrdila sa len nejaka bakteria v nose, dala nam na to bioparox, este predtym vsak zabojovalo telo a on sam zacal vyslovene vykasliavat, spustil sa sopel a cele sa to tak nejako same zacalo "spustat".... uz je lepsie - u nas to trvalo presne od 10 oktobra - vtedy sme boli s tym u dr prvy krat.....
drzim palce, trvaj aspon na steroch, moze byt ze s niecim nevie zabojovat

pribinak
17. dec 2014

Robila vam odber krvi? Daj vysetrit plucne mykoplazmi a chlamydie, aj to moze sposobovat opakujuci sa kasel