15 mesačná z ničoho nič zvracia a očká jej idú dozadu

bambulkabambulkova
29. okt 2011

ahojte chcem sa spytat pisem za kamosku ma dcerku 15mesacnu a este koji kamoska dcerku a znicoho nic zvykne zvracat obledne a ocka jej idu do zadu aj dneska sa jej to stalo uz boli u lekarov robili jej sono hlavicky,krvicku brali atd atd nic nenasli strasne sa bojime o malicku co to moze byt aj v noci sa jej to stalo aj dneska ci nie je alergicka na jedlo skusa teraz doktorka vravela ze vraj daco boli v pieskovisku dake bakterie ale my si myslime ze nie ma dakto podobne skusenosti napiste nam prosim 😕 😖

katrinka8
29. okt 2011

Ahoj, a to sa jej stane kedy? Vzdy ked ju dokoji, alebo ked nieco zje? Ci len tak z nicoho nic?

monika2606
29. okt 2011

@bambulkabambulkova ahoj, ja síce neporadím, len držím palčeky aby všetko dobre dopadlo aby ste zistili príčinu a čo najskôr ju odstránili aby bola malinká zdravučká.

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

@katrinka8 aoj no dneska dopapal vyvar a stalo sa to ked uz isly ku nam,ale vecer aj po kojeni co to moze byt ?

vejinka
29. okt 2011

vyzera to ako otraz mozgu..vtedy sa vracia hlavne o jedle..ale ked nic nenasli tak neviem bakterie v pieskovisku by sposobili taketo nieco? no nezda sa mi to ale sla by som za alergologom a keby nic nezistili tak by som dala na rozbot to pieskovisko mozno tam vazne nieco je...doetraz to nerobila?

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

@monika2606 aojj dakujeme ti dufame ze to neni nic vazne 😔

strapco13
29. okt 2011

@bambulkabambulkova na neurologii boli? ak ma malu takmer uzavretu fontanelku tak nemusia na sone prezriet cely mozog..skor ct nech spravia

katrinka8
29. okt 2011

@bambulkabambulkova - no, nie som doktor, len mi tie otazky napadli, ze aky je suvis medzi tymi udalostami a nejakym podnetom, ktory ich vyvolava. Ale nezda sa, ze by to bola reakcia na nejake jedlo, ked vravis, ze sa to stalo po dopapani vyvaru a aj po kojeni... A nebuchla sa do hlavicky? Nechcem strasit, ale pripomina mi to trosku opis epileptickych zachvatov ☹

katrinka8
29. okt 2011

@bambulkabambulkova - este mi napadlo, nebola v poslednej dobe ockovana? Ci to nie je reakcia na nejake ockovanie...

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

baby boli aj na neurologii vsade skoro uz moja kamoska Zuzka sa vola ma problemy od 15rokov ked mala ze odpadla s nicoho nic aj jej mamka ci to neni dedicne ale malicka Zaruska je malicka nevieme preto sa pytame

t1nulka
29. okt 2011

@bambulkabambulkova suhlasim so @strapco13 mali by jej asi CT spravit, lebo to moze mat aj epilepticky zachvat alebo take daco... ked sa jej to stane len tak znicoho nic... a si pisala, ze aj ocka jej idu dozadu... ja by som trvala na tom, nech ju poriadne vysetria...

estterka
29. okt 2011

tie ocka neviem,ale nasa takto vracia vzdy po vajicku. ked zjedla vajicko,tak za niekolko hdin neskor vracala az do peny. takze moze to byt aj reakcia na nejake jedlo.
a tiez si myslim,ze ist za neurologom a spravit poriadne vysetrenie.
bohuzial tu je vidno,ze velakrat ti lekari netusia,co sa deje :(

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

@t1nulka ale trva natom kamoska to je jasne vsade boli este aj budu chodit ....

katrinka8
29. okt 2011

@bambulkabambulkova - presne ako vravi @strapco13 a @t1nulka - nech skusi poziadat o to CT. A ked este vravis o tom, ze by to mohlo byt dedicne... Nie je to sranda veru. Ved nemusi to byt vazne, ale zase clovek by mal vediet, co ma robit v pripade takeho zachvatu.

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

jaj kocky boli vsade presne neviem kde ale velmi vela vysetreni ale aj este idu,,,,,joj dufajme ze to neni nic vazne dakujeme vam velmi pekne za odpovede ale lekary su niekedy ...........no coment......uvidime co bude ale dneska sme sa zlakli :(

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

@katrinka8 ale ct hlavicky jej uz robili tiez

t1nulka
29. okt 2011

@bambulkabambulkova ved netvrdim, ze na tom netrva 🙂 len nech si pekne vydupe vsetky vysetrenia, lepsie spravit par navyse a zbytocne, ako nieco zanedbat... treba asi aj povedat, ze mala tiez taky problem v detstve, drzim im velmi palce, nech to nie je nic vazne 😵

macamac
29. okt 2011

@bambulkabambulkova a na gastre boli? či nemá reflux

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

dakujeme 🙂

katrinka8
29. okt 2011

@bambulkabambulkova - no to je zvlastne, ze nezistili... A ked to mali v rodine, tak sa zistilo, ze co to bolo? To mala ta Tvoja kamoska, ci jej mamina? SOm to celkom nepochopila 🙂 Ved to ale nie je podstatne - hlavne, ze sa zisti, co to je a nech sa lieci, aby sa malickej ulavilo cim skor.

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

presne vsetky vysetrenia neviem ktore absolvovali,ale v pondelok sa vsetko spytam

bambulkabambulkova
autor
29. okt 2011

@katrinka8 presne nic nezistili preto aspon aj tu sme sa chceli spytat jej mamina to bola aj kamoska zavraty...

katrinka8
29. okt 2011

@bambulkabambulkova - no a pri nej a jej mamine sa nezistilo, ze z coho to je?

pinkypinkus
29. okt 2011

@bambulkabambulkova hmmm, mne to tiež príde ako epileptický záchvat - aj malým deťom robia EEG vyšetrenie, ktorým sa to zisťuje... myslím,že by to neurológ odporúčil, kebyže tam boli.... nech to rýchlo zistia a liečia 😢 držím palce

bambulkabambulkova
autor
31. okt 2011

ahojte dneska bola priatelka zamnou a idu du BB na nervove,,asi ma episepsiu malicka boze tak sa bojime onu

bambulkabambulkova
autor
31. okt 2011

@pinkypinkus uz idu do BB ah bojime sa onu vravela doktorka ze to moze byt epilepsia :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

pinkypinkus
31. okt 2011

@bambulkabambulkova Neboj, dá sa to pekne liečiť - deti z toho zvyknú aj "vyrásť". Hlavne,že príjdu na to, čo maličkej je. Držkajte sa...

bambulkabambulkova
autor
1. nov 2011

@pinkypinkus dakujeme zajtra idu do Bb ake vysetrenia jej budu robit bojime sa dufam ze tam neostane mala sama