zhanam radu. dcerka sa skrabe na hlavke. najma nad celom a za uskami. skusila som zmenu samponu na weleda nechtik. skusila som umyvat kazdy den. kazdy druhy raz za tri. robi to najma pred spanim po zobudeni ale teraz uz aj v kociku. uz je miestami doskrabana. pritom na pkozke nema nic. vobec nic sni cervene ani lupiny ani zvirratka. co radite?
@janka_266 fenistil davas kvapky alebo gel? a ako urcili ekzem ked nic envidno? urcila to pediatricka alebo kozna? dakujem
On mal fľaky, ale len na hrudi, na to dala pediatrička holtov krém, ten nezabral, tak nás poslala kožnej a ta potom predpísala. Fenistil kvapky. Aj teraz napr. Fľaky mu zmizli, ale hlávka ho sem-tam svrbí stále. Povodne sme si mysleli, že svrbenie hlavy má z mliečnej chrasty.
@janka_266 dik
Skus pre malu aj zmenu prachu na pranie, za nejaky sensitiv, ci hypoalergenic, avivaz ziadnu a prat vsetko na 60, alebo aspon dobre prezehlit (aj natahovacie plachty do postielky) ...
@narayan dik. perieme s lovelou od jej narodenia. vyvarila som ciapky. vyvarim aj postelne
Náš to robí z ekzemu, tiež mu tam nič nevidno, ale niekedy sa tak doskriabal, že som sa bala ísť s ním von. Nám predpísala kozna mastné a fenistil, teraz už ho len natieram excipialom a dávam fenistil