Maminky prosím vás o radu moja dcérka 15 mesiacov trpí zápchou a máme odporučený sirup Dulcosoft no nechce ho nijako vypiť ani sám ani s vodou ani s džúsom ani s jedlom. Zatiaľ ju trápim tak, že priamo do úst jej ho streknem ale je to boj a som z toho nešťastná,
@zkovacova do jogurtu zamiesat u nas zabralo. Ale je to len dočasne riešenie a ten sirup sa nemôže brať dlhodobo. Ako píše vvyššie treba upraviť stravu. Syn maval takyto problém, pri najhoršom zabral harmancekovy čaj, ten mu stolicu trochu povolil. Alebo potom az glycerinove čipky ale to tiez nie je dlhodobe riesenie
Presne ako píše @marcellka32 a ak chceš teda ten sirup, ja som dávala priamo do malého množstva caju napr do 50 ml a ani si nevšimol že to tam mal a pekne vypil
Upraviť stravu, ráno vlažnú vodu, raňajky ovsena kaša z vločiek a struhane jablko, vynechať banány, ryžu, mrkvu, sladké nápoje, na obed: polievka, mäso so zeleninou, olovrant: biely jogurt s probiotikami probiofix, kiwi jesť, maliny, jahody, pomaranče, sušené slivky....cvičiť nohami, večer teplý kúpeľ s masážou brucha, veľa vody čistej