Dobry vecer mamicky chcela by som sa Vas opytat ci mate s podobnym skusenosti....mam 15 mesacnu dcerku ktora posledny mesiac vracka nie kazdy den papa pekne ale stane sa ze rano alebo vecer ju z nicoho nic napne a vyvracia vsetko co naposledy jedla...stalo sa nam to asi 3 tyzdne dozadu povracala sa na obed a do vecera nic a na druhy den rano a potom zas nic riesila som to aj u doktorky dala mi hylak a gastrocynezine tabletky ktore som jej davala 3 dni a mali sme pokoj...presli asi 4 tyzdne a stalo sa mi to dneska znova pred chvilkou ju naplo a zas vyvracala vsetko co naposledy jedla...inak jej nic nieje hrava smeje sa beha neteplotuje nema sopliky nekasle akurat zubky jej vysli 2 nove..ak viete poradit prosim poradte budem vdacna...obvodnu lekarku mam strasnu budem ju menit niesom spokojna nikdy mi nic poriadne nepovie nasadi malej lieky ziadne vysetrenia nic a posle nas domov...prosim poradte co malej moze byt...pije len sunar momentalne a polievocky chlebik...dakujem
@nikalaura2016 ale pokial by sa to opakovalo, tak to riesit s odbornymi lekarmi, vylucit reflux a pod.
@maciatkolulu ved aj mne to bolo divne ze uz do nej tabletky chcela davat...no mlieko jej nemozem vysadit kedze ma 15 mesiacov a v noci sa budi 2x na mliecko bo je hladna este neprespi celu noc
Tazko povedat preco ju tak zase napina a vracka. Moze to byt hocico. Ja by som s nou sla na detske gastro.
@maciatkolulu ja som aj myslela ci reflux to nebude no neviem toto ze sa to nedeje kazdy den ale raz za cas
alebo mozno skus sledovat ci po nejakom jedle. Mozno ma alergiu na nieco
@nikalaura2016 nas tak zacal vracat raz za cas po mlieku. Niekedy po vypiti,niekedy po polievke.. On ako babatko mal skryty reflux.. Ked prestal uplne v 3.rmlieko (sam.si ho vylucil), uz nevracal..len v stresovych situaciach alebo kzd to prehnal,ze rychli jedol ci prilis vela... Pri chorobe je to normalne.
@nikalaura2016 ved uvidis, ale najma klud, pokial je mala inak ok a nebude to casto, tak sa nemas coho bat. Ja som tiez taky tip, co ho napne z vlasu v ustach...😉
@siska53toto ze ona od narodenia nemala vobec ziadny problem nikdy mi nevracala po mlieku ani z nicoho co zjedla .....keby to bolo aspon hned po niecom co zje ale ona sa povraca az neskor po hodine cca
@maciatkolulu sak aj to som myslela ci daco nemala v ustach ci vlas ci dajaku spinku bo mozem zmyvat aj 100krat ona vzdy daco najde....ale ja sa onu bojim furt ked sa daco deje ta len v strese som prce dieta tak mam nervy na dranc a len ju sledujem vkuse co nieje dobre ☺☺😆
@nikalaura2016 tak to chce klud, ale ja som absolutne rovnaka a to mam tretie a je to podstatne horsie ako ked som mala prve😉 lahko povedane hystericka som, ked sa mi nieco nezda...
@maciatkolulu tak tak ta nic mi neostava len to sledovat a potom skusime to gastro ak sa to bude zas opakovat a doktorku
mozno sa prejedla? alebo zjedla nieco zo jej bolo tazke na zaludok. nevyzera to na nic hrozne, musis odsledovat co a kolko jedla a ci sa to opakuje pri podobnej strave.
Zaujimave ale tiez ma napadlo to mlieko inac 15 m dieta uz mlieko nepotrebuje ak ma pestru stravu moze aj rastlinne a pod ale tiez by som sla na gastro ci memanreflux alevo tak v kazdom pripade zapisuj si co papa a potom kedy sa pozvracia lekar mozno uvidi suvislost a este za kolko po jedeni ide spat koli refluxu
@bibistec no ona mi pije mlieko len v noci pretoze sa mi budi este tak raz dva krat za noc a pyta si mlieko lebo je hladna cez den ma normalnu stravu...
@nikalaura2016 cize mlieko pije
Zasla by som urcite na gastro nech vysetria nie je to v poriadku
@nikalaura2016 tak, zalezi co si jej dala jest. Ale nasadzovat nejaku dietu po jednom vracani.... no neviem a ani dr by som este neriesila, pokial je dieta ok a navyse prve co by som ja vysadila by bolo mlieko. Ale ty si poznas dieta, pokial mas pocit, ze jej nieco je, tak ries u dr, ale pokial v priebehu mesiaca vracala šx, tak to nevidim nejako vazne a najma pokial je dieta inak ok, ani by som do nej nedavala hylak a nejake tabletky