ahojte, prosím vás omylom som dala mojej 2 ročnej namiesto vitaminu C - vitamín D 15 kvapiek....je to problem?
Zavolaj na toto telef.cislo, priprav si krabicku od vit.D a oni ti povedia, co dalej
https://www.unb.sk/narodne-toxikologicke-inform...
Klud,nic jej nebude ale nedavaj jej D teraz aspon tyzden 😁
Predavkovanie vitaminu d - krce, bolesti v brusku, hnacka. Ale myslim, ze silne predavkovanie nebude 15 kvapiek, skus zavolat na tu linku, preventivne by som dala lahsiu dietu dnes, vela pit, nech sa to co najskor dostane s organizmu von.
nie, nie je to nic vazne, my berieme tyzdennau davkau spolu v 1 den
Mojmu muzovi sa stalo presne to iste, vymenil C za D😀🙈 Volali sme dr a ubezpecila nas, ze sa nic hrozne nedeje, len teraz par dni D nedavajte.
@bebe99 Neboj, nic jej nebude. Pocula som o viacerych detoch co vypili aj pol flasky, a nikomu nic nebolo. Akurat nedavat niekolko dni d vitamin. Pri vacsom mnozstve informovat pediatra, ale nemyslim ze 15kvapiek sa rata ako predavkovanie ak davas 2 kvapky denne. A predpokladam ze ak si jej to davala s tym, ze je to c vitamin, tak si jej to nedala do mlieka, cize sa to asi ani nevstrebe do tela.
15 kvapiek nevadi. Par dni jej nedaj, mozno trosku obmedz mliecne vyrobky. Keby to bolo viac, mohol by byt problem, ale pri 15 kvapkach urcite nie.
Fuha, nato ze sa majú brat max 2 kvapky tak je to dosť 🤷♀️ ale poradiť neviem