14 ročný syn má kŕče a zastavené vetry

tomasko9
31. aug 2015

čo by okrem algifenu, espumisanu.,, a probiotik zabralo? Od včera ma velke krče, a aj dva krat dnes u dr, z toho raz pohotovost, dr povedala že ma zastavene vetry, ak mate dobru skusenost z dačim, poprosim o radu 🙂 dakujem

katka1981
31. aug 2015

@tomasko9, http://www.docsimon.sk/tovar/teekanne-caj-zalud..., Vzdy pomohol do 15 minut. Popripade od Herbexu na travenie, detsky caj alebo zaludkovy. Ak nemas tak uvar fenikel, aniz, rasca, repik. Algifen je od bolesti ale z neho sa nevyprdi. A masirovanie.

tomasko9
autor
31. aug 2015

čaj som mu uvarila, z harmančeku, aj som pomasirovala, a fenikel to už musim len zajtra dokupit,

yukki
31. aug 2015

No-spa ...Nospa, Buscopan ...ale tak aj pocvičiť, drepy, alebo ľahnúť na chrbát a nohami popritláčať brucho tak riadne, aby a to tam uvoľnilo...

janjadr
31. aug 2015

@tomasko9 A ten dr.bol chirurg?

katrin21
31. aug 2015

@tomasko9 si si ista, ze su to vetry?? bol na sono? vetry su skor taka pichava bolest podla mna.. nie krce... moze to byt aj slepak a tam nie je sranda...chod s nim k chirurgovi a na sono...
ak su to len vetry, tak skus nech lezi na chrbte ( to aspon mne pomaha , aby vetry odisli, idealne na gauci s nohami na opierke hore) a caje, fenikel + aniz + rasca ... masirovanie len v smere hodinovych ruciciek... pripadne mu daj nejaku vlakninu este a nieco co prehana, nejaku saraticu nech sa napije, da mu do pohybu creva, teda aj plyny...

jana_eyre
31. aug 2015

s tymto som mavala dost problem ako pubertacka a obcas aj teraz.. pomaha mi rascovy odvar, lahnut na bok pritiahnut nohy k sebe.. tiez pomaha teply kupel..

dominika6
1. sep 2015

@tomasko9
Ak ma bolesti na pravej strane je to slepak

tomasko9
autor
1. sep 2015

Obvodna,aj dr z pohotovosti povedali že slepak to nie je, ale krče ma stale, sice menej ako včera ,ale ma ich silne, a tiež som si myslela že na sono by nebolo zle ist, aj dr z pohotovosti som to včera povedala, no ale nič z toho, osobne si myslim že zajtra stredu pôjdeme nanovo ku obvodačke,a pytat si papier na sono. už sme vyskušali aj čaje, s rasce,fenikel, aj cesnak s mliekom, a lieky ani nehovorim, kadečo, algifen, espumisan, a probitika

katka1981
1. sep 2015

@tomasko9, to sono mu mali urobit, ci nema nahodou pokrutene creva, co su trafeni? Ved sono urobit to je to najmenej. S vetrami predsa clovek k lekarovi nechodi. To nebudu len take vetry. Trvaj na vysetreni.