Dobry den chcela by som sa opytat moj syncek ma 14 mesiacov a uz 6 den hnackuje. Dennne ma hnacky asi 5-6x. Je to normalne ? Cim to moze byt ? Prechadza na inu stravu s mlieka na normalnu moze to byt aj so stravy ? Dakujem
@kristinkadominika1993 Nie teplotu nema chvala bohu
Tak potom len veľa vody a prajem skóre uzdravenie
@kristinkadominika1993 dakujeme
Aspoň, že teplotu nemá, ale aj tak by som na tvojom mieste zavolala detskej doktorke. Blíží sa víkend, aby ste nebehali po doktoroch. Možno ti poradí, čo mu môžeš dať na hnačku, lebo šesť dní to sa mi zdá dlho. My sme takto tiež hnačkovali ale mal aj teplotu, to sme mali bakteriálnu infekciu. Treba hlavne nech pije veľa vody a skúsiť dať ryžu, alebo odvar z ryže alebo mrkvy.
treba trosku dietovat, ak davas UM, treba ho urobit z ryzoveho odvaru a do toho zamiesat UM, banan, mrkva, vela tekutin, a asi by som zajtra skocila ku doktorke, ci nie je nahodou dehydrovany.....6 dni je podla mna uz vela....
A bola si s ním u dr. urobiť ster? Predsa 6 deň 5-6 x za deň hnačka to nie je ok. Nám zaberala Smecta, piť...piť..piť.
Má aj teploty? Nech pije veľa vody aby nebol dehydrovany my sme kôli tomu v nemocnici tiež hnackovala a teplotu mala nad 39