Ahojte maminy, maly bude mať 14 mesiacov, asi tak 2 týždne chodí, ale stále aj padá.. Ale chcem sa opýtať strašne sa mu zhoršil spánok, môže to byť tým? Milión krát hore v noci, dám mu cici a za 10 minút zas...a niekedy sa aj rozplače z ničoho nič
Mate skúsenosti? 🥹🥹🥹
@danielahamar nerozumiem.... Takže to nie je tým?
@editt90 spánok sa deťom zhoršuje akoukoľvek novou vecou v ich živote, ja som nespala poriadne už 3roky, kedže stále nové veci, nové spracovávania a dieťa sa stále budí, takže okrem chodenia to môže byť iná vec, netreba sa len na chodenie zamerať.
Spankova regresia, precitaj si o tom niečo a zistíš odpoved co sa deje 🙂 je to len obdobie, prejde to do troch týždňov. Je to tým, že začal chodiť.
Nas maly padal ešte mesiac , doteraz ešte občas padne a to ma 1r 8m
to že sa mu zhoršil spanok suvisi že sa naučil chodiť je to velky skok vo vyvoji a v 1,5 r pride tiež bude spankova regresia
všetko je len obdobie
Moze to kludne byt tym, je to bezne pri vsetkych pokrokoch, chce to cas. Moze byt aj regresia alebo potrebuje menej denneho spanku napr, no zatial by som to ja pripisovala novinke vo vyvoji.
K padom pri chodení sa spytam: je pri chodzi obuty? Myslim vnutri… ak chodi aj vonku, ma bf obuv alebo tvrdu neohybnu podrazku?
Spanok suvisi so spracovaním noveho. Ma za sebou dalsi velky milnik, tak to spracuvava v noci.
Samozrejme aj zubky to môžu byť, aj rocna spankova regresia. Mozno sa mu aj meni rezim/pocet spankov... No je toho vela
Super topánky na prve kroky su bobux explorer, froddo prewalkers (ak nema siroku baculatu nozku)
odpoveď - chodí ešte len 2týždne