14-mesačnej dcére sa na hojdačke točila hlava

25. aug 2022

Dobrý večer želám, dnes sme boli so 14 mesačnou dcérkou na návšteve a tam sa 3,5 ročne dievčatko s ňou hralo. Hojdala ju na hojdačke no potom ju začala točiť, myslím tie laná a tak sa dcérka krútila. Jej sa to veľmi páčilo, no ako to zopakovala asi 3x tak dcérke prišlo pravdepodobne zle, zčervenala a zatriasla sa, točilo sa jej v hlavičke. Trvalo to chvíľočku, sekundu dve možno. Samozrejme že som ju hneď zobrala pomojkala a ona po chvíľke chcela ist opäť no už som to nedovolila... dúfam že sa jej nijak tým neublížilo, ani neplakala nič, správanie úplne normálne, bola veselá, hráva

simik22
25. aug 2022

A?

slovenka753
25. aug 2022

Ženy vám po tom ako mate diets odíde mozog na dovolenku?

viestta
25. aug 2022

Zatočila sa jej hlava. To sa stáva bežne pri rotavmcnycb pohyboch. Niekto je citlivejsi, niekto menej ale nič sa nedeje. Tebe sa ešte nikdy nezatocila hlava na kotococh, keď si sa ako dieťa točila pri hre? Ma to nejaké následky?

glorikarebeka
25. aug 2022
bessie12
25. aug 2022

chapem, ze strach je na mieste, ale zase netreba to prehanat. Mne sa strasne pacili kolotoce, bola som niekolkrat na tom istom ( retazovy kolotoc ) a nakoniec som sa z toho pozvracala. Nikto paniku nerobil. Bola som male decko 3-4 roky.
@slovenka753 👍👍👍👍👍👍

marca12
25. aug 2022

@viestta vidis,ze ma 🤣🤣🤣

monika030
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simik22
25. aug 2022

@viestta zjavne ma

andreacumlik
25. aug 2022

Ste prvorodička.? Ak áno tak vaše obavy aj trochu rozumiem lebo nie ste až taká zbehla mama a pochopiteľne vy ako mama máte o svoje dieťatko strach takže nechápem týmto nepriateľským komentárom od ostatných stačilo vás len podporiť vetou že vaša malička je v poriadku a nič sa jej nestalo a ani jej nič nieje a ze to točenie hlavy je len reakcia na krútenie od hojdačky a že to sa stáva bežne od točenia no nie!??

doriiis
25. aug 2022

@andreacumlik ...a na to jej nestaci jej vlastny zdravy rozum?

vilma7
25. aug 2022

@slovenka753 presťahuje sa do dieťaťa asi 🤣