Maminky prosim vás poradte prosim o radu moja 14 mesačná dcerka ma na brušku a aj na tvari taketo cervene pupence alebo ani neviem načo to nazvat čo to može byt..dakujem za radu
Ak to trvá dlhšie, skús dieťatko odčerviť. (nejaké antiparazitikum alebo biorezonančne) Nám to pomohlo. Teraz sa odčervujeme pravidelne každý rok a nemáme s pokožkou žiaden problém. Dokonca sa aj mne ako mamine vyliečilo akné s kt. som dlho neúspešne bojovala.
@zuzu137
A mozem sa spytat, co pouzivate?
@ajka6 no má to asi tak 3dni ale este to nemala takto
@zuzu137 díki za radu hej zajtra idem s nou ku kožnej a uvidime čo vypiše
@lindusss2016 na kupanie použivam teraz len harmančekovu tinkturu a po kupani nič lebo už sa ju bojim natierat sniečim
Netusim kam,do akej kategorie alebo ako sa to tu triedi,mam pisat ale cgcem mozno pomoct,mozno poradit maminkam ktore maju tolke trapenia ake som mala ja s mojim syncekom co sa ekzemu tika..prosim netrestajte ma za gramatiku ide mi len o to aby sa mozno nejake dietatko a tiez mamka trapili menej,teda asi kratsie ako my.V skratke syna som kojila mesiac,nemohla som viac lebo som chora a potom sme nabehli na bebu a habebu a vsetky tie pardon ,,umeliny,, a nastupil ekzem najprv len na nozkach a par bodiek na tvaricke potom stadium ze som syna nemohla spustit z oci a ani si ho pritulit k srdcu ani na sekunfu lebo hned sa dokazal doskriabat az do takeho stadia ze sme v noci s manzelom nevedeli ako zastavit krvacabi :( su to ozaj jedne z najtazsich chvil v zivote a to som si uz aj niecim presla..noo a k veci nic nepomahalo masticky,kremiky katastrofa obrovskyyyyy biznis! V 5 a pol mesiaci sme si zohnali od znamej kozie mlieko..od ozajstnej zivej kozy 🙂 a zacali sme ho prevarene!neriedene!davat malickemu...to vsak nebolo vsetko..kazdy vecer som mu napustala do vanicky trocha vody,naliala tam z toho mlieka ktore som este neprevarila a okupala ho v tom..neoplachovala!natrela servatkov(,,odpad,,z coho sa vyraba kozy syr) na tych miestach kde to bol najhorsie..opakovala som to skoro dva mesiace..maly ked si grgol sama kozyna,,,smrdel,,za tym mlieckom ale ma rok a dva mesiace a od takeho siedmeho mesiaca nema voooobec nic!!!plnohodnotne ho pusinkujem,stiskam,mojkam uzivam si jeho usmev a ze sa neskriabe! Poradila som to dvom mamickam ktore bojovali podobne a deticky nemaju ozaj ani bodku..tak je to na kazdom ako sa k tomu postavi ale nedalo mi to tu nenapisat ked viem ze tolko deti sa tak isto trapi a kremy este aj zhorsuju :( tak pekny vecer damy a snad niekomu pomozem P.S.nepapame citrusy! Su zakerne..a ta spominana servatka..v mraznicke namrazena keby nieco 😉 ale snad uz nikdy nic!! A teraz pri kupani obyc.mydloz kozieho mlieka da sa kupit na nete 🙂
moj syncek ma ekzem. kremujem mu suche cervene miesta vrstvou bepanthenu na zadocek. alebo potom atodermom z biodermy. podľa fotky ťažko povedať o co ide. ale oba kremiky, dobre pomahaju na suchu pripadne vyhadzanu pokozku
Z tejto fotky je to veľmi zle vidieť, ale červené bodky / fliačiky v oblasti úst a bruška sa vyskytujú v prípade alergie. Naša slečna sa tak vyhádzala pred pár mesiacmi v priebehu jednej noci postupne úplne na celom tele a mala aj opuchnuté hrdielko a zle sa jej dýchalo. Ak to má už dlhšie, pravdepodobne sa jedná o niečo iné.