Ahojte mamky,
Maly ma uz 4ty den horucky. Začalo to v stredu v noci zľahka- 37.6 , stvrtok piatok 38.2 a dnes rano 39.1. Lieky podavam samozrejme podla inštrukcií. Zrazam mu ju. Lekarka namerala 29 crp a povedala ze to nie je na atb. Vyzerá to ze idu aj stoličky a do toho ma teda aj nejakú virozu asi. Kolko toto môže trvať? Je to normalne mat to uz 4ty den ešte sa teplota zvyšuje? Nechcem nieco opominut. Idem podľa pediatricky. Dakujem za rady a postrehy.🙂
Moja 5r teraz malsa 6dni vkuse horúčky... Crp 7, dr tiež sa vyjadrila, ze viroza... Ale keďže uz boli tie horúčky dlho a v moči mala bielkovinu a krv dostala antibiotika. Hneď po tretej dávke horúčky sa stratili s stav sa náhle upravil.
Tym chcem povedať, ze aj napriek nízkemu crp niekedy tie antibiotika treba (môže ísť o skrytý zápal pľúc, priedušiek, usi, mocovych cest,...)
@ada309 tiez si myslim. Mna takto odbili vlani na covidom urgente, ze nizke CRP, vsetko mate dobre, chodte domov, vylezte s cajikom. Tyzden teploty a brutalny kasel, nemohla som spat, do toho maly kojeny 4 mesacny chory. Covid to nebol. Moja obvodna v pondelok hned prrdpisovala antibiotika a hned druhy den sa mi ulavilo.
Teraz mam covid a zase brutalny kasel, v pondelok si volam o predpis na antibiotika, uz to tiez bude tyzden. Deti to zvladli za 3 dni.
Naozaj, ak horúčky neustupuju po 3-4 dňoch, treba opäť navštíviť lekára a antibiotika...
@babyttcirl treba opäť k lekárovi. My sme takto skončili v nemocnici so zápalom obličiek.
@babyttcirl aj moja mala taktiež z ničoho nič. Sleduj ci sa ti vyhadze. Bude to potom 6.choroba. teraz je toho veľa.
@jaskolka uz to mal
@babyttcirl no 29 nie je az tak nizke, tolerancia je do 10 co viem. Pokial sa to dari zrazat do 39C, tak pockat do pondelka, ked neklesne teplota tak v pondelok k dr.
6 choroba možno . Môj to mal, horúčky prešli až na 5 deň, keď sa vysypal.