Ahojte, prosim poradte mi, 13 mesacnu dceru ako kedy sem tam 'vypne'. Sedi, hra sa a zrazu sa zacne predklanat az s hlavickou pride k zemi a oprie sa o nu. Ked na nu prehovorim nereaguje ale ked sa jej dotknem alebo ju zoberem na ruky tak sa hned pozrie a smeje sa a hra sa dalej. Sem tam to robi aj v kociku na prechadzke, ze da hlavku dole a nereaguje... Co by to mohlo byt? Snad nic vazne 😔
Čo to môže byť netuším napadá ma jedine forma epilepsie, ale v každom prípade by som to už mala natočené a bola u pediatricky
Natoč na video a zajtra chod k pediatricke.
Môže ísť o formu epilepsie, kedy deti pozerajú do blba, môžu kľudne aj 10 minút. Niekote deti sa z toho vytrhnu keď sa k nim prihovorí a niektoré nereagujú vôbec na nič.
Určite k lekárovi a na neurológiu, môže ísť o epilepsiu.
Preboha, tak to ste ma poriadne vystrasili ☹️
kĺud, my nie sme lekári... diagnózy určuje lekár.
@deti95060810 ja viem ze diagnozu urcuje lekar, ale viacere ste mi tu napisali to iste...
Určite smer dr, môže ist o epi ako už vyššie spomenuté. Držím palce
Žiadna epilepsia. Tá má úplne iné príznaky, než popisuješ. Malá je len unavená. Ak má spánkový deficit, zaspí samovoľne počas dňa. Tiež som to tak mal.
Tiež som tu mala také dieťa, robili mu vyšetrenia na neurologii a epilepsia sa vylúčila, ale teda toto čo popisujes su prvé príznaky u detí. Určite sa treba poradiť s pediatričkou
@hugoboss1923 epi môže mať viac foriem, ale i tak jej radím ku dr a nech ju radšej vyšetria
Dopredu nepanikar, nádych výdych... Naša dcéra približne v 10-12 mesiacoch robila toto iste, tiež sme mali paniku kvôli epilepsii, chvalabohu sa to nepotvrdilo a ako to prišlo tak to aj odišlo. Dodnes neviem, co to bolo, ale časom som odsledovala, že to robí keď je väčší hluk okolo nej,hlasnejsia vravia a tak..
Ale určite chod k pediatricke, držím palce 🙂
Aj mňa takto celé detstvo vypínalo.Naši sa teraz z toho smejú. Dokonca ma občas vypne aj teraz. Nič mi nie je. Len som proste chvíľu vo svojom svete.
@hugoboss1923 nie je to u unavy. Dnes sa to napr stalo po 1,5 hodinovom spanku. Zobudila sa, mala som ju chvíľu na rukach, potom som ju dala na zem aby sa hrala a zachvilu som na nu pozrela a bola vypnuta s hlavkou na zemi tak som ju zobrala na ruky a hned na mna pozrela a usmievala sa a začala sa hrat...
A robí to aj na rukách, v stoličke, či len na zemi? Ak je to len na zemi, tak to nebude zdravotné, proste to možno len tak sama robí zo zábavy. Ale choď určite k doktorke.
@ina2405 na zemi a v kociku na prechazdke
Možno je to nejaka forma epilepsie. Treba natočiť ako píše pribinak a ukazať to čím skôr lekárke tým lepšie.Nech vás pošle na odborne vyšetrenie k neurologovi.
Aha, tak držím palce
drzim palce a daj vediet
Môže ísť o epilepsiou typu petit mal prečítajte si o Tom vygooglite .Môj syn ju má tiež ale dobrá správa je to že v puberte sa to zlomí už sme vo fáze vysadzovania liekov eeg už je čisté .Ale samozrejme môže u vás ísť aj o niečo iné ale je to ako u môjho syna volali sme to že má stopku proste na 5 sekúnd stopka
Jednoznacne natocit video toho a potom pediater a neurolog.
Tiež mi to príde ako epilepsia
Vystrasili ta?A ty si si snad myslela ze je to normalne?Doreraz to ignorovala,neriesila?Mam dost,fakt.
O 2 tyzdne ideme na vysetrenie k neurologicke, obvodna povedala ze to moze byt epilepsia ale viac sa dozvieme po vysetreni...
Ak chceš, môžeš mi napísať, dcérka robila extrémne čudné veci, absolvovali sme rôzne vysetrenia ale je ok 🙂
Nie je po očkovaní?
@papaya308 v auguste mala zatial posledne ockovanie
Nám to urobilo očkovanie v 13m
@papaya308 a preslo to alebo sa lieci?
Prešlo po asi 2t ale my sme boli v nemocnici s tým
Natoc na video a úkaž pediatricke