Moja dcera ma 13mesiacov nié je kojena. Cca o pol 8 zvracala, 4krar kakala zltu stolicu taku poliepenu ako skvarelina.. do pol tretej nebolo nic no potom mala teplotu 37,5 pisala som jej cajik no ten po chvili vygrcala s hlienmy ...znovu sa pokakala bolo to riedke zlte potom to zhustlo do skvareliny mozno su tam aj hlieny bolo to dost lepkave...spapala mliecko.nic ine rôtie nechce... Od vtedy kludne spinka prosim poradte mi.. dakujem ...
trošku coly jej daj za lyžičku, čierny čaj .. žiadne piškoty lebo s toho ešte viac môže zvracať a ani mliečne výrobky ..
Buď chytila nejaký črevný vírus alebo má pokazený žalúdok. V každom prípade žiadne mlieko ani mliečne výrobky! Mala by mať diétu, veľa tekutín - môže sa dávať trochu osladený čaj, kľudne slané tyčinky (na doplnenie minerálov), kukuricové chrumky, sucháre. Zajtra môže už zeleninu, staršie pečivo (nie čerstvé). Dávaj jej aj nejaké probiotiká - neviem či už môže Hylak? Mlieko cca 3 dni po ukončení vracania... A ešte Smecta je dobrá - ale opäť som si nie istá od akého veku sa môže dávať. V lekárni ti poradia. 🙂