13 mesačná dcéra je prechladnutá

kilimi
2. jan 2022

Ahojte dcera 13m je chora uz cca tyzden zacalo jej to soplikom a potom uz jej sliznica napuchla a nevedela dychat nosom davali sme jej lieky plus odsávanie a teraz uz vytahujeme zelene hlieny ale pocujem ze jej to sadlo na hlasivky teda asi hrdielka. Davame sinupret kalcium. Bude sa to zlepšovať? Teplotu mala iba raz. Dakujem

nikpa
2. jan 2022

@kilimi to sa skús opýtat pediatričky, keď to má týždeň a počuješ, že jej to sadlo na hlasivky, nebolo by odveci aby ju popočuva doktorka. Malému tak stiekli sople, dostal z toho kašeľ a nakoniec po cca 10-14 dňoch skončil na ATB. Doktorka ma sprdla kde som bola dovtedy, som názoru, že so soplom sa k Dr. nechodí ale keď trvá dlhšie, nezlepšuje sa a niečo sa k tomu pridruží, napr. kašel alebo chrapot tak treba ísť.

kilimi
autor
2. jan 2022

@nikpa dakujem

dzulli1980
2. jan 2022

Zelené sople domácou medicínou neporiešiš ... tam už treba minimálne Pamycon resp. iné ATB.
@kilimi

kilimi
autor
2. jan 2022

@dzulli1980 berieme pamycon od zaciatku odkedy mala sopliky najorv mala číre a posledne dva nic uz zelene

dzulli1980
2. jan 2022

@kilimi Tak bude treba iné antibiotiká ... urobiť výtery z nosa z hrdla a potom podľa výsledku nasadiť zodpovedajúce antibiotiká.

kilimi
autor
2. jan 2022

@dzulli1980 dakujem