13-dňové bábätko nekaká

nikinikiniki8
8. mar 2023

Ahojte, viem že je tu určite milión podobnych diskusii, ale samozrejme sa mi moc nechce hľadať :D budem rada ak mi poradíte… nás malý ma dnes 13 dni. Odsavam si mlieko a tým ho krmim ale keďže je ho stále menej tak už len 1-2x dostáva moje a ostatné dávam UM. Doteraz každý deň kakal minimálne raz, niekedy aj viackrát a teraz nekakal už 2 dni. Vsade ale citam, že je to v pohode pár dni tak neviem ale aj do budúcna koľko je v pohode keď nekaka A čo také na to?🤷🏻‍♀️ Inak aj každú plienku má pocikanu, aj si poprdkava takže takto asi nemá nijaký problém.. snažím sa mu cvičiť s nožičkami ale inak neviem nemám moc skúsenosti 🙈 dakujeem

pribinak
8. mar 2023

@nikinikiniki8 pokial neplače, nemá tvrde bruško a je spokojný tak nemusíš nič robiť.

nikpa
8. mar 2023

@nikinikiniki8 pokiaľ neplače, nekrci sa a neboli ho bruško tak je to v poriadku. Inak ak by mal takéto problémi a videla by si, že tlači a nevie sa vykakať tak použi rektalnu rúrku, nenechaj ho trápiť.

martinka13
8. mar 2023

Mne deti, ked boli take malinke nekakali aj 8 dní. Pokiaľ je dieťa spokojné, nič sa nedeje.

lienka9
8. mar 2023

@martinka13 ale neplati toto, len pri cisto kojenych detoch?
@nikinikiniki8 mne dr.povedala pri synovi,tiez cca pol na pol kojeny a UM ,ze kakat by mal plus minus kazdy den.pri dvoch dnoch som este nikdy nerobila paniku ale treti den by som to uz riesila.minimalne zavolala dr.co si o tom mysli.

martinka13
8. mar 2023

@lienka9 syn jedol aj Nutrilon. Teraz má akurát moja sesternica - pediatrička 12 dňové dievčatko. Tiež kŕmi kombo UM aj MM. Mala kaká raz za 4-5 dní. Bud v kľude. Ak dieťatko nie je nervózne, "nepučí " sa, všetko je v poriadku.