12 týždňové bábo má kašeľ a tažko sa mu dýcha

nika1502
21. mar 2012

ahojte ma niektora z vas skusenost s chorym 12 tyzdnovym babom? moj maly kasle, uplne mu to vrzga na prieduskach, ma trosku soplik, tazko sa mu dycha, je nerzvozdny, placka a nechce papkat :(
ako ste si s tym poradili vy? dakujem za rady

sante81
21. mar 2012

poradila som ti tak, ze som isla k doktorke a nehladala radu na fore

tea333
21. mar 2012

@nika1502 isla by som samozrejme k lekarovi, na pohotovost. soplik je jedna vec, ale ked pocujes vrzganie pri dychani a dychanie je stazene, nie je to ziadna sranda.

xlucia
21. mar 2012

@nika1502 preplachni mu nos, odsaj mu sople. odsavckou na vysavac, kvapni mu nasivin. ak nepomoze, tak treb ist na pohotovst

nika1502
autor
21. mar 2012

baby k lekarovi som isla vcera, nehladam tu radu ako sa zbavit choroby ale radu ako to zvladnut z toho ineho hladiska

riana12
21. mar 2012

@nika1502 hlavne sa asi pokusit obrnit velikanskou davkou trpezlivosti od neuspesneho krmenia az po prebdene noci 😔
asi teda myslis hlavne taketo rady, ze?

nika1502
autor
21. mar 2012

chcela som vediet ci ste to zazili aj vy, kolko to trvalo a pod

nika1502
autor
21. mar 2012

ano riana12 presne take rady 🙂

evala777
21. mar 2012

môj syn bral prvé ATB ked mal šesť týždňov, podobné príznaky ako popisuješ, dnes má štyri roky a už 3,5 roka sme na liekoch pre alergiu a podozrenie na astmu (doteraz mu ju nepotvrdili). Jednoznačne nepodceniť, a pri opakovaní vyhľadať alergologa alebo imunoalergologa. Nám osobne pomohli v Šrobárovom ústave v Smokovci, kam sme sa dostali po tom, čo nás "dokatovala" jedná "milá" alergologička 😠 . A ináč ako zvládnuť chorobu...trpezlivosť, skús mu k postieľke dať nádobu s teplou vodou a soľou, alebo mu preves uterák namočený v tejto vode cez postieľku, nám to pomohlo. Veľa síl prajem nech ste čo najskôr zdraví 😉