12 ročná dcéra má bolesti brucha. Pomôžete mi?

sasa29
31. mar 2015

bolesti v podbrusku, boli sme u lekara, krv v poriadku, u zenskeho v poriadku, sono v poriadku kde je problem?
ze vraj je v poriadku.
bolest je paliva az krce.
prosim o pomoc.

monicm
31. mar 2015

ja by som asi išla smer pohotovosť a vydupala si riadne vyšetrenie,ak má dieťa bolesti,tak asi pre niečo,občas si človek musí dupnúť a urobiť riadne halo.prípadne vymeniť lekára.radikálne riešenia,ale občas len to účinné

ivet1371
31. mar 2015

A menstruaciu uz máva? Až nie tak môže s toho

bibistec
31. mar 2015

a zapal mocovych ciest? v kazdom pripade to treba riesit

miadi
31. mar 2015

mozno ma privela zaludocnej kyseliny a podrazdenu zaludocnu sliznicu..alebo nieco s crevami to treba riesit cez gastroenterologiu alebo inych odbornikov ..to moze byt hocico..pobehat vysetrenia treba ..

ellca123
1. apr 2015

my sme mali helikobaktera a krce
navstivte gastroenterologa

magdalenkami
1. apr 2015

sesternica mala bolesti,krce a hnacky,tiez mala vsetky vysledky v poriadku....po nasadeni bezlepkovej diety nema ziadne bolesti,aj ked celiakiu jej nikdy nepotvrdili-kedze v case vysetreni na nu uz bola na diete

latvia
1. apr 2015

krv je malokedy v neporiadku, kedze lekar urobi len zakladne vysetrenie. videl ju chirurg alebo iba pediater? treba lokalizovat bolest, moze to byt hocico. od podrazdeneho zaludka az po crevnu chripku, predmenstruacny syndrom atd. malo informacii na rady.

kaktusik007
1. apr 2015

toto som mavala... od mojich 10tich rokov do 25tky... vzdy vsetko v poriadku... vysledky OK.. niekedy v 18tich zistili helicobacter - preliecili, vysledky OK, bolesti ostavali...
niekolko rokov moja diagnoza - znaky psychovegetativneho syndromu -- cize psychickeho razu....

bolest taka, ze z nicoho nic prudka, uplne do klbka som musela ist... krce... potom zrazu nic, a opat.... nakoniec som to prestala riesit a v 25tke som sa dostala na chirurgiu, kde ani neviem ako - ze slepak. Napriek vsetkym negativnym a dobrym vysledkom - ze operovat a odstranit. Tak reku OK, rezte, mne je to jedno.

Ta ulava, ktora nastala vo mne -- lebo az potom ma uz nic nebolelo... Ja som mala tak zauzlene slepe crevo, ze si ho operater dal do nalevu a do flasticky a doniesol mi ho ukazat, ze toto za svoju 30 rocnu prax este nevidel...