Dobrý deň mám 11 rocneho syna a všimla som si na ňom že už niekoľko dní lapa po dychu. S hlboká sa nadychne a potom je to lepšie a o 10 min.zase to isté.a keď sa mu nedá s hlboká nadýchnuť tak začne zivat a to mu pomôže. Skúste mi poradiť či to je vážne alebo je to so psychického pôvodu je mi strašne keď sa na neho pozerám. A horší sa to keď sa napapa.ja už neviem ideme k obvodnému lekárovi nech nás pošle niekde na vyšetrenie alebo nech nám niečo poradí.dakujem za odpovede
moze to byt aj nieco so srdcom
moze to byt hoco, ja som astmaticka a ked sa mi zhorsi astma takto isto lapam po dychu a mam problem dychat aj pri a po jedle
Môže to byť astma, môže byť problém so srdcom, nejaký ORL problém atď. ... každopádne treba ísť k lekárovi.
s tym k lekarovi, moze to by hocico. Nevdychol nieco do pluc? hoci aj napoj, alebo kusok jedla. Nemodraju mu konceky prstov alebo pery.
Odporucam alergologa. Ja som mala rovnaky problem. Nakoniec to boli alergicke zachvaty zo zazvoru. Aspon viem preco sa mu cely zivot vyhybam. 🙂
Ďakujem Vám za rady určite to budeme riešiť
@lilko123 moja dcera lapala po dychu..trvalo to nejaky cas, ma alergie na roztoce+astma
ja som to mala zo psychiky, stresu.
este ma napadol aj reflux, kedze to ma po jedle.
Napapa? 11 ročný ci 11 mesačný? Každopádne smer nosno krcny.. mozno si niečo vopchal do nosa alebo ma už veľké polypy ci mandle a blbo sa mu dycha