Ahojte moje dieťa dnes dostala menzes má 11 rokov je to taká divná menstruacia jasnom dostala v 11 tiež mala som ju veľmi slabú aj moja dcéra ju má slabú ale prvú pol hodinu je má a druhu pol hodinu nie je to podľa vás normálne? Moja sestra má 15 ročnú a dostala menzes v 9 ale mala ho taky silný že musela každú pol hodinu meniť vložku😊je to podľa vás normálne???
@aneta09890 ako sa môže žena opýtať takú hlúposť?to jej kontrolujes vložku podľa hodín?
Milujem tieto práve založené nicky a hlúpe otázky na rozprudenie debaty
Môže mať iba výtok prvé razy a žiadny klasický menzes
Máš 2 dcéry??
@aneta09890 ja som bola štvrtacka na základnej škole.
@klarissa25 toto na 100% nepise dospela zena s dcerou...
Noalne kazda mame inu intwnzitu a dokonca dalsi rok nemusi mat vobec
Strasne primitivne otazky sa tu omielaju. Bud to pisala velmi hlupa zena, alebo hlupe dieta, ktore tym nic neziskalo.
@amelia000 podľa mňa tie otázky píše jedna a ta istá osoba a teraz nemyslim len tieto ale aj iné blbosti co sa tu vyskytujú..
Ja ked som dostala prvu,tak som den mala,dva dni nie,potom zase ano,potom nie..trvalo to asi 10 dni. Snad necakas,ze prva MS bude ukazkova ako MS dospelej zeny.
Ja som prvú ms dostala v 13 rokoch, bola veľmi slabá a trvala 2 dni. Potom pár mesiacov neprišla, cca po polroku prišla znova no už normálne.
je to normalne,nema kazda zena rovnaku intenzitu menzesu,nemame ju rovnako dlhu,nemame rovnake problemy pri nej.A tvoja dcera ju este len prvy raz dostala,mozno jej dalsi mesiac ani nepride,a o 2 zasa ano...