11 ročné dieťa má slabú menštruáciu

aneta09890
1. aug 2020

Ahojte moje dieťa dnes dostala menzes má 11 rokov je to taká divná menstruacia jasnom dostala v 11 tiež mala som ju veľmi slabú aj moja dcéra ju má slabú ale prvú pol hodinu je má a druhu pol hodinu nie je to podľa vás normálne? Moja sestra má 15 ročnú a dostala menzes v 9 ale mala ho taky silný že musela každú pol hodinu meniť vložku😊je to podľa vás normálne???

maca1984
1. aug 2020

je to normalne,nema kazda zena rovnaku intenzitu menzesu,nemame ju rovnako dlhu,nemame rovnake problemy pri nej.A tvoja dcera ju este len prvy raz dostala,mozno jej dalsi mesiac ani nepride,a o 2 zasa ano...

columbine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eliska13
1. aug 2020

@aneta09890 ako sa môže žena opýtať takú hlúposť?to jej kontrolujes vložku podľa hodín?
Milujem tieto práve založené nicky a hlúpe otázky na rozprudenie debaty
Môže mať iba výtok prvé razy a žiadny klasický menzes

amelia000
1. aug 2020

@eliska13 tiez ma to zaujali ze pol hodinu ano a pol hodinu nie...to kazdu pol hodinu ukazuje vlozku ci co? :-O aspon ja som mame povedala ze som dostala menzes a viac sa neriesilo.

whatever1
1. aug 2020

@eliska13 Podľa mňa to píše ta 11rocna. Hanbí sa, tak akoze to píše mama...

klarissa25
1. aug 2020

Máš 2 dcéry??

lauriema
1. aug 2020

@aneta09890 ja som bola štvrtacka na základnej škole.

amelia000
1. aug 2020

@klarissa25 toto na 100% nepise dospela zena s dcerou...

lucinkab
1. aug 2020

Noalne kazda mame inu intwnzitu a dokonca dalsi rok nemusi mat vobec

solange7
1. aug 2020

Strasne primitivne otazky sa tu omielaju. Bud to pisala velmi hlupa zena, alebo hlupe dieta, ktore tym nic neziskalo.

klarissa25
1. aug 2020

@amelia000 podľa mňa tie otázky píše jedna a ta istá osoba a teraz nemyslim len tieto ale aj iné blbosti co sa tu vyskytujú..

iwesska
1. aug 2020

Ja ked som dostala prvu,tak som den mala,dva dni nie,potom zase ano,potom nie..trvalo to asi 10 dni. Snad necakas,ze prva MS bude ukazkova ako MS dospelej zeny.

whatever1
1. aug 2020

@solange7 ak to písalo 11rocne dievča ktoré dnes dostalo prvy krat menzes tak si nemyslím ze je hlúpa za to že sa opýtala. Ale ak sa to pýta dospelá žena tak to potom fakt nemám slov..

lucinika
1. aug 2020

Ja som prvú ms dostala v 13 rokoch, bola veľmi slabá a trvala 2 dni. Potom pár mesiacov neprišla, cca po polroku prišla znova no už normálne.