ahojte baby....dcéra 11 rokov má strašne veľa lupín...aj sa jej dosť mastia vlasy....už sme vyskúšali niekoľko šampónov...a nič...neviete poradiť nejaký overený?..nechce sa mi na nej skúšať všetko rad za radom....ďakujem..
pre mojeho manzela bol presne ten isty problem, stoji sice viac..ale je 100%
http://www.zdravotnickepomocky.sk/kozmetika/VIC...
kupis v lekarni
Proti lupinám je dobrý ocot daj si do misky vodu,do toho zmiešaj trochu octu prelejem stým vlasy. Netreba sa báť zápachu vyprcha, hlavne ju prestane svrbiet hlava a prestane tam mať tie kabace lupín. U nás doma je to osvedčene🙂 od lupín je tuším aj šampón Nizoral..
@mihula tá žihľava je skôr na rast vlasov a problémy súvisiace s vypadavanim vlasov,ešte som nepočula aby bola aj proti lupinám a to robím kadernícku.
http://www.justnahrin.sk/produktove-rady/tea-tr... ........... vrele odporúčam, dcera mala hrozné lupiny, miestami až chrasty, výsledok sa zlepšil po prvom umytí, stačí máličko, dobre pení aj dobre vonia, aj ked je cena vyššia, určite nelutujem, teraz ho používame občasne celá rodina ...
v DM majú čistý kokosový olej, keď bude víkend alebo budete mať voľno dôkladne jej natri s tým olejom kožu na hlave a asi za pol hodiny až hodinu-- môže aj dlhšie vydržať ak chce- poriadne umyte šampónmi pre deti alebo, tými,čo ti radia kočky o pár riadkov vyššie.u nás nič iné synovi nezabralo, ani kožné ani iné babské recepty - má 13 rokov-syn
babule ďakujem......poskúšam... 🙂 🙂 😉
Ja mam tento problem od detstva a kupujem si v lekarni sampon Node DS od bioderma 🙂 aj ked mala dcerka ako babatko lupinky, tak som jej s tym umyla hlavicku. Ale najskor by som sa poradila s Dr. Moze mat psoriazu
ahoj, nemá nahodou seboreu? ja tim trpim tiez od malicka, dlhe roky som používala sampon Nizoral. Zlepsenie bolo uz po prvom pouziti, ale zial ked som ho tolko rokov používala pokožka si na neho nejako zvykla a uz tak nefungoval 😒 teraz si kupujem obycajnu lopuchovu vodicku a vmasirujem si ju na pokožku hlavy po kazdom umyti. Nestoji vela okolo 2 eur v drogeriach. 🙂
nizoral+dechtovy sampon... smrdela som ako kolajnice, ale zabral 😀
Psenicny sampon proti lupinam od Weledy 🙂
psoriaza je hnus dost
Dievcata, mam velmi vela lupin, az taku bielu vrstvu na hlave, nic nezabera a vyzera to hrozne. Mam aj chrasty, som ekzematicka (cele telo), alergicka na oleje do kupela (vsetky) a mam celiakiu, cize ziedny gluten... Viete nieco poradit? Na koznom mi neporadili... Dakujem.
Mate skusenosti s koloidnym striebrom?
Treba ist ku koznej lekarke podla mna.