11-mesačné dieťa kričí

28. dec 2024

Ahojte máte niekto skúsenosť že 11 mesačné dieťa často kričí nie plače ale kričí keď je unavené hladné aj keď niečo chce a nedostane to a niečo sa mu nepodarí. Až tak piskľavo kričí. Neviem či to je normálne alebo je to nejaký problém. Očný kontakt udržiava aj sa smeje sociálne chodí okolo nábytku a bľaboce slová ešte nehovorí.

pribinak
28. dec 2024

Normálne. Pochopilo veľmi rýchlo že krikom dosiahne čo chce a tak kričí

autor
28. dec 2024

@pribinak zvykne aj mávať ručkami keď sa teší alebo niekde chce ísť ale aj na meno sa otáča tak neviem dosť sú tie znaky autizmu podobné aj s normálnym vývojom niekedy

pribinak
28. dec 2024

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ prečo hneď autizmus?

Dnešným matkám uz totálne hrabe v palici

autor
28. dec 2024

@pribinak ale niee no tak ale všímam si pozorne dieťa a priznávam že som úzkostlivá 😂

pribinak
28. dec 2024

Nirmalne dieťa, ktoré proste kričí, lebo vidí že matka vtedy skáče a plní čo chce.
Čo je cudne na tom že máva ručičkami keď sa teší? Však sa teší tak proste prejavuje radosť celým telom

autor
28. dec 2024

@pribinak okej ďakujem 🙂 len som chcela nejaké ujistenie počuť

beata_k
28. dec 2024

Autorka, niektore kricia, niektore revu, niektore sa hadzu o zem, su deti, ktore sa udieraju hlavou o stenu....🤷😉

ivangeline
28. dec 2024

Daj si každú emóciu na entu, totálne ju vyhrot a to bude robiť tvoje dieťa.

vilma7
28. dec 2024

Mame takú susedu...doslovne pyští...A už ma asi tri roky a stále....neviem sa dočkať, kedy z toho vyrastie, vyzerá byt zdravá.

autor
28. dec 2024

@vilma7 Našťastie bývame v dome 😂