Potrebovala by som poradit.Mala ma od dnes sopliky,ze nestiham odsavat a uz nas chyta aj kaslik ☹ Mam z toho dilemu,co mam kupit aky sirup proti kaslu,a co do nosteka?Co sa vam tak najviac osvedcilo?Dakujem
naj asi navstivit pediatra
asi by si s nou mala zajst k lekarovi, do nosteka sterimax cu a na kasel prospan a kasle zo zatekajjucich soplov?? aj tak by som sla radsej k doktorovi
Naposledy ked sme boli u lekara zasopleny ,prechladnuty,tak nam spravil len dake vysetrenie,ci nepotrebujeme antibiotika,a proti kaslu a do nosteka som si musela sama vybrat volnopredajne.Ked som sa spytala,ci mi dako poradi,tak mi nato povedal,ze teraz je toho na trju velmi vela a ze si mam vybrat ci mucosolvan,alebo solmucol.....tak som ostala taka vymarena z toho ☹ tak,preto sa pytam
@katka3012 no je toho vela ale aj sirupy na kasel su rozne, na suchy, na vlhky a neviem co, a lekar by ti mal ppradit do akej skupiny siahnut a aj skontrolovat ci nejde o bakterialny infekt e netreba atb.. tak ci tak, nam lekarka vzdy odporuci konkretny produkt aj ked je volnopredajny, povedala by som ze mas na figu dr 😒
Zajst alebo zavolat Dr. Mne ked malá kašlala a soplila,tak bud Calciovy sirup,alebo naj Stodal, a do nošteka Nasivin pre mimi. Davala som aj Sinupret. No a som ju aj naparovala nad vodou so solou
nám pediatrička pri nádche tiež nič nedala, pokiaľ nie sú teploty... teraz nám na nádchu zabral sinupret a kvapky nasivin no a odsavať, odsavať. a ešte som na radiator dala na noc plienku namočenú v "soľnom roztoku" aby sa lepšie dýchalo
ahojte, potrebovala by som poradiť. Môj malý má 11 mesiacov a teraz máme soplíky. Dr. nám poradila Sinupret a Nasivin a že máme odsávať, ale môj drobec ako náhle zapnem vysávač a chcem mu kvapnúť do nošteka tak sa ide roztrhnúť od zúrivosti a nenechá ma aby som sa mu nošteku čo i len priblížila. Skúšali sme odpútavať pozornosť hračkami, telkou, pesničkami ale už nič nezaberá. Viete mi niekto poradiť ako mu mám tie soplíky odsávať... ☹ Ďakujem
Nikto ? ☹