10 rocnej dcerke sa supu nohy. Poradte co s tym.
@sarinka2012 dakujem. Nasla som na nete ze kokosovy olej. Vyskusam a ked neprejde za par dni tak kupim v lekarni olivovy.
@jarka160 Myslim že by mal mat rovnake pozitivne učinky 🙂 hlavne že premastuje a je bez chemie,nie že by som bolo uplne proti,ale deti toho uz dost pojedia aj si na seba nanesu 🙂 tak ked sa da vybrat tak radsej takto 🙂
Ak sa supu chodidla, tak to moze byt aj pliesen. Mne pomohlo kazdy vecer si vymocit nohy v hypermangane a a potom ich pekne opilnikovat od tej koze a natriet canesten kremom.
ja si presne pamatam ze som toto mavala ked som bola mladsia. vtedy mi povedali ze nedostatok vitaminu C.skuste zvysit ci pomoze. supali sa mi chodidla, prsty aj na nohách a na rukach.
Ja som to tiez mala ako mala. Mala som 13 rokov, a tiez to nikto iny nedostal na nohy ale to co som pisala vyssie mi naozaj pomohlo.
Mne sa supali chodidla ked som prisla od mora takze asi od slnka ved koho napadne natriet si chodidla 😎
Lekarsky olivovy olej (kupite v lekarni) ,mam s nim vyborne skusenosti a je bez parfemov a zbytocneho mnozstva chemie,pouzivala som ho uz ked bola dcerka novorodeniatko a šupala sa mi