Ahojte náhodou nemali ste niektorá z vás taky prípad,ze sa vaše dieťa nemohlo nadychnut?Mne sa to stalo včera dcéra 10rocna z ničoho nič začala plakať keď som prišla k nej tak nemo stala a nemohla sa nadychnut trvalo to asi 30sekund potom začala dýchať.Dakujem
Mohla byt proste uzkost, stiahnute hrdlo, pocit, ze nemozes dychat, potom panika, plac...
@anjelicek26 tiež si myslim
Úzkosť, záchvat paniky, čo tomu predchádzalo? Ci len tak, z ničoho nič?
@emilllll aj zablokované rebro, alebo tetania , (doplniť vápnik, horčík), epi záchvat, alergický záchvat, panický, úzkostný...
@jakubrianka boli sme poslala nás na alergologiu čo chodíme pravidelne a ešte na gastro či reflux,ale som rada,že srdiečko to nieje robila EKG aj ultrazvuk
@emilllll ja som to ako dieťa mala asi 3x. Neriešili sme to vtedy. Spätne keď na to pozerám, myslím že to bolo z pohybového aparátu, doslovn3 mi vyrazilo dych na pár sekúnd "z ničoho nič".
Dieťa rýchlo rastie, stačí ak urobí zlý pohyb, prípadne sa hrbí nad mobilom a pod a môže nastať problém s dýchaním. Samozrejme je dobré vyšetriť aj iné príčiny pre istotu. Prípadne ti odporúčam dať jej skontrolovať chrbátik, či sa jej nezačína skolióza.
@jakubrianka no rozmýšľala som aj nad FRO či náhodou bloknuta nieje.
Ano stava sa to ze sa dieta "zajde" neviem ako sa to vola odborne, akurat ze to byva u takych 2-4r deti. Riesenie je buchnat do chrbta alebo ofrkat vodou