Moj 10 mes syn si už 2 den škriabe pravé uško má ho už od toho červené, nemá teplotu, netečie mu s uška ,je úplne zdravý ušká mu čistí, tak že ked mu vytečie maz utrem mu ho nepchám mu vatové tyčinky do uška mám isť k lekárke poradte mi
Ahoj, tak moja to robila tiež a mala v ušku zápal a tiež nevyzerala chorá . . . .bola veselá ako vždy, žiadna teplota a tak . . išla som k lekárke a dala jej kvapky do ucha aj do nosa . . . prešlo to do 3 dní . . . .potom si šklbala ešte vlasy vzadu na hlave ale to bol podľa lekárky len zlozvyk . . . 🙂 ja by som k lekárke išla určite . .
vyzerá to na zápal uška.. k lekárke by som išla, ona ti najlepšie povie, či to je zápal alebo nie.... buď rada, že ešte nie je nervózny, alebo neplače...ešte to je v tom lepšom štádiu... ale už večer, alebo zajtra by mohol byť natom horšie.. dr. ti dá len kvapky do uška a ulaví sa mu.. 😉
aj moja si občas škriabe uško, ale to je len raz za čas, ja uška vytieram každý večer tyčinkou, istý čas som nevytierala že len na povrchu a mala ich hrozné od mazu, odvtedy každý večer a potom som si všimla že mala aj za uchom naspodu také ako keby zapareninu tak odvtedy ešte aj to jej so suchým tamponom poriadne utieram
ja by som skočila k lekárke ked to nie je len takto občas ale už druhý den