10 mesačný syn má noro a adeno vírus

swojska
30. okt 2013

moj 10 mesacny syn ma NORO a ADENOvirus, akutne priznaky hnacka vracanie odzneli, trvali 4dni,vyter z recta ale potvrdil ze to tam stale ma
odmieta mi jest lebo ho boli brusko, pije iba moje mliecko,uz dost schudol
doktorka mi dala na bolest bruska Espumisan, co mu vobec nepomaha Probiotika bio gaya

viete mi poradit nieco ine, co by mu pomohlo na to brusko a vratilo chut do jedla, pripadne osobna skusenost kolko to cele trva?
najhorsie to je vnoci, budi sa kazde dve hodiny cca, a dava sa mi do klbka.

vdaka.

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nae
30. okt 2013

@swojska ahoj, také nechutenstvo može trvať aj ďalšie 2 týždne, je to normálne, črevná sliznica sa musí zregenerovať. Moje deti po nejakej hnačkovej epizóde tiež vždy schudli, ale potom to dobehli. Tvoje mliečko je preňho teraz najlepšia terapia (aj po psychickej stránke). Probiotiká sú v tomto prípade naozaj veľmi vhodné, espumisan mu moc nepomože. Dávaj si probiotiká aj ty. Držím palce.

zuzlik321
31. okt 2013

Ahoj moja dcera mala tento virus v piatich mesiacoch a skoncili sme na infekcnom. Mohla som tomu predist keby sa po prvom vysetreni stolice potvrdil tento virus a on sa ukazal ked jej zobrali vzorku az v nemocnici. Nasadili sme dietu prvy den iba ryzovy odvar ochuteny glukozou aby to vypila na druhy den zase odvar ale 1/3 mlieko, mrkvove pyre a zemiakove pyre, dalsie dni podobny postup dodrziavali sme desat dnovu dietu a stolica sa upravila a virus bol prec. My sme to mali takto drzim palce a skore uzdravenie.