10-mesačná veľa pije, ale neciká

1. júl 2022

Viem,že je teplo ale mám obavy. Malá ma 10 mesiacov ... pije naozaj ukážkovo ale už 2h nemá ani len vlhkú plienku...boli sme v nemocnici vo štvrtok sme prišli domov s tým že má anginu a doteraz naozaj ukážkovo cikala dnes som volala za výsledky..zápal močových ciest a odvtedy ako by sekla s cikanim..máme ATB Amoksiklav..tú vzorku jej brali v pondelok a od pondelka mala aj v infuzke atb a teraz doma tekuté...nemá horúčku je spokojná...núkam jej vodu naozaj každých 5 minút a aj sa napije..ale cikať akosi nič..

anavixy
1. júl 2022

Teraz sa aj veľa potí, každé dieťa ciká menej, presne včera sme sa o tom bavili medzi mamičkami… skús ju nechať voľne bez plienky len na podložke alebo niekde kde to nebude vadiť mláčka, možno si cvrkla a v plienke to necítiť… a ak aj nie, 2 hodiny asi ani nie sú veľa bez cikania 🙂 veľa zdravia prajem!

ivangeline
1. júl 2022

Moj ma coskoro 10m a presne toto tyzden riesim. Pije fakt ze veeeela...aj mna cucka..aj celkom obstojne je..ale cika malo. No skutocne sa mega poti. Teplo mu dokonca pomaha aj spat lepsie. xD Mega unaveny.