Ahojte. Áno,viem deti vydržia veľa a je milion úrazov...máme doma psa a naša 10 mesačná sa s ním rada blázni včera sa chcela oňho oprieť no on odbehol a buchla si hlavičku do radiátora..máme tie novšie tie biele nie tie staré...nebol to dáky veľký rachot celkom pomaly tam padala...no asi sa zľakla tak začala plakať zobrala som ju na ruky plakala ale akonáhle uvidela psa tak už smiech,ťahala sa za ním...nezvracala a nezdá sa mi že je spavejšia a aj sa pekne pohrá s inými deťmi..lenže má modré čelo a aj hrču čo vyzerá dosť strašidelne..papá pije kaká ciká ... stalo sa vám už podobné a nebol z toho žiadny otras mozgu ani nič?? Ako ja nie som dáka panikárka udrela sa už viac krát ale teraz jej hneď zmodrelo čelo..možno to iba vyzerá strašidelne ale dosť ma to desí🙉naši sa len smejú že princezná so zlatou hviezdou na čele😑
@zojeva tak ako naša už zletela aj z gauča a ešte aj stôl jej dal dokonca jednu roh stola...a leteli sme na pohotovosť tak ma len vysmiali že takých ešte bude lenže nemala takú desivú hrču🙉🙉modriny už kadejaké boli😀
Jasnee, neboj nic sa jej nestalo. Aj moj mal raz modrastu hrcu na cele co dakde padol, bola to sekunda a vecer som mu ju uz ledva nasla. Pekne sa mu to vstrebalo. Kym sa chova mala normalne je to len docasny kozmeticky nedostatok. 😁
Syn sa teraz tak nedávno buchol o stôl že si až čelo rozrazil a taká hrča že som letela na pohotovosť …bez šitia len pozorovať našťastie nič vážne to nebolo…pokial nemá žiadne príznaky myslím, že otras to nebude. Ale samozrejme nie som lekár ☺️