Ahojte, moje dieťa 1.5r sa chytilo horúcej pece 😪 čo prosím na to dať ??? Dala som ľad čo ešte ďakujem za rady.
Ďakujem pekneee
ak má pľuzgieriky tak aj k lekárovi...zajtra
Záleží ako to vyzerá a na akej veľkej ploche to je
@deti95060810 zatiaľ nemá. Má to len červené
Horčica je dobrá na popáleniny.
@klip0 len na,, bruškách,,ručičky to má
Žiadna horčica. Len chladiť pod vodou koľko treba.
Mast na popaleniny...aj moj sa raz dotkol kotla ci skor rury od neho 🤦♀️
Ak mas aloe vera, alebo skalnu ruzu, pripadne tea tree olej
Žiadne babské rady ako horčica... Voda a potom masť na popáleniny ak bude treba
Popáleniny chladiť studenou vodou aspoň 20 minut
daj jej vodu do misky a nech tam ma tu ručku ponorenu. Naozaj nič nič nič ine nedavať.
V lekarni maju specialne stvorce na popaleniny.
Ruky do vody a chladiť. Nič iné
Môjim som stále prízvukovala u našich že páli,žiža a podobne....no ale stalo sa, presne vtedy,keď na sekundu otočis hlavu presne vtedy vedia to vychytať....asi v takom veku dali pršteky obaja...chladila som len vodou...mali v poháriku namočene prsty ....odvtedy sa už nikdy nedotkli....neboj zahojí sa....a bude už vedieť😉
Framykoin masticku ale dlhsiu dobu chladit ja som dala napr zamrznute maslo do utierky a to si drzala 🙈nasa sa dvakrat chytila krbu(našťastie nebol velmi horuci).ale raz chytila u svokry na sporaku co je to kovove na hrnce tak toho a cela dlan 🙈🙈vtedy som dala jej maslo do ruky a tak zaspala.kedze sa stalo ti pri vareni krupice....ale isla som k lekarke dala masticku plus este jednu so striebrom ci co mi odporučili v lekarni a krasne sa zahojilo jej
@tamtumdo však práve..😪 aj ja stále neustále prízvukuje že žiža ahhh paaali.... Sekunda išla som len hrniec zobrať a už to bolo 😪 už je kludnejsi ďakujem moc krásne za pomoc všetkým ❤️
Masticku na popáleniny, a chladiť vlažnou vodou, nás mal problém vecer zaspať, tak pri zaspávani som chladila a aj v noci potom ešte, mrazenú vec a do mokrej utierky, krásne chladí.
Neboj, kým nemá pľuzgiere nejaké hrozne bude to v pohode, môj keď mal rok sa celou dlaňou chytil skla od krbu, samozrejme sme stále hovorili že to páli atď ale stalo sa. Bolo plaču, ale chladili sme to, dali potom fenistil a dobre bolo 😊
Presne, horčica je dobrá na popáleniny. Ale treba pridať do nej trochu majoránky inak nefunguje :D
@esmey žiadna horčica ani nič iné !! dieťa má poranenú kožu ! a ty mu dáš na to horčicu ?? ludia, žijeme v dobe umelej inteligencie (ked už nie vlastnej ... ) rozmýšľajte
jasné, chápem, ešte pred kečupom aj posoliť?
Lad nie, chladit vlaznou vodou, potom sterilne obviazat