Maminy čo dávate 1,5 ročnému bábätku, keď ma plny noštek soplikov? Ja odsavam + mame vodičku z morskej soli do nosa. Mám pocit, že to nestaci. Prosím o radu 😪
1a pol ročné nie je bábätko. Dávali sme detské kvapky do nosa a aj eukalyptovú mať z lekárne.
Urcite aj detsky Nasivin, nech moze dychat. A na spanok zvysit pod hlavou.
Skús menej odsávať my sme mali dlhodobo problém so soplikom potom mi poradila babka neodsavat vraj sa dieťaťu tvorí ešte viac tak som skúsila a fakt do 3 dni bolo úplne všetko ok.A morskú vodu dávam stále každý večer a aj vankúšik trošku vyššie ako baby spomínali .
Morská voda a nasivin
odsavat s vysavacom a kvapky do nosa
Tiez mam 1,5r a uz 2 tyzdne ma sople, ten blby nasivin vobec nepomaha, na nervy som uz z toho, nocny spanok je katastrofa
@hederamonstera skus sterimar na odupchanie nosa, to malému vždy pomôže viac ako nasivin.
@lucia13022023 dakujem, vyskusam!❤️
1,5 ročnému dieťaťu (nie bábätku): Physiomer, odsať a dať Olynth.
Odsavat, musi to ist von, aby to netieklo nizsie.. najprv morska voda, potom odsat, potom nieco na uvoľnenie nosa
A ak mate inhalator, tak s vincentkou inhalovat
A su veru teraz nejake hnusne nekonecne sople vo vzduchu hadam vsade..
Preplachnut konvickou alebo striekackou. Vsetky sople vyndu von. Za mna super. Na zaciatku neprijemne ale casom si na to dieta zvykne. V skolkarskom veku na nezaplatenie.
@kavasmliekom no akurat teraz riesime v detskom kolektive zahlienene dieta, ktore ma nakoniec cierny kasel..malo "len" husty sopel
@kapanek1 konvicka sa nesmie používať pri infekciách lebo tie sople zanesies všade
morska voda odsat... riadne... traba tu koncovku aj trochu ponaklanat... potom nasivin kvapky ak je nos zapchaty. Ale najskor treba riadne vycistit naozaj. Ak nebude pomahat, tak zvacsa vyter z nosa treba spravit a liecit ak sa nieco objavi...
Ak by to dieta zvladlo, tak inhalovat vincentku, ja som mojmu drzala tu trubicku, z ktorej isla para pod nosom (masku si odmietal nasadit), zacali sme, ked mal sople viac ako dva tyzdne a za par dni sa to zlepsilo. Nikdy sa mi nic nepodarilo odsat. Takisto som az po funuse prisla na to, ze som mu striekala do nosa malo koncentrovanu vodu s morskou solou (ma byt hypertonicka), tak skontroluj ci mas spravnu. Tiez sa nam osvedcil krem z nobilis tilia Davidek. Takisto mozes vyskusat sinupret, aj ked to je dobre zacat hned ako sa objavia sople.
Z čoho má sople?