Moja dcera mala od nedele do stredy horucky davali sme jej nurofen a zrazali teplotu som si myslela ze jej idu dalsie zuby ma mimochodom rok a pol. Potom zacala kaslat a mat sopliky to jej tiez viac menej ustupuje....ale nechce skoro nic jest skoro cely den prespi a ked nespi tak sa chce len obijmat ani sa nesmeje ani nic neviem co jej je...ak pojdem k doktorovi co jej poviem dieta sa chce len tulit a nesmeje sa predpiste jej nieco.....su to len zuby???
Nie, lekarke povies, ze dcera mala horucky, kasel a sople, je malatna a spava.
Ahoj , neboli ste na ockovani ? Môže to mat z toho . A ak si nie si istá chod k lekárovi , my ti diagnózu neurcime. Veľa štastia
@mnamko ako horucky jej uz presli
@alenka6102 neboli sme ona uz ma vsetky ockovania za sebou
moj ked mal horucky, vzdy vela spal a bol pritulnejsi. celkom v pohode by cely den prespal na mojich rukach. ta horucka moze byt kludne sposobena tymi soplikmi. ked nam nastupuju sopliky, vzdy ma ako prve teplotu bez inych priznakov. este by som odporucila ale k doktorke zobrat ranny moc, aby mohla vylucit nejake infekcie. aspon maleho doktorka moze pozriet, ci nahodou nema zapalene hrdielko. inak pri soplikoch ho moze kludne boliet hrdlo, ako stekaju, a preto nemusi chciet jest...
Určite by som šla lekárovi ak sa ti niečo nezdá
Horucky mozno presli, ale bacil moze byt stale v tele, a kedze je malatna a unavena, tak sup k lekarovi.. aj moje deti ked su chore su tulive, je jasne ze potrebuju blizko maminu, tak neviem na co cakas
@manchester1987 lekarke podas informacie o zdravotnom stave dcerky. Tak ako si to popisala tu. Vratane toho, ze je bez nalady. Detom inak vo vseobecnosti nechuti jest ak su chore, nenut, sama si vyziada.
@orlik4 ja som vcera chcela ist k lekarovi len k veceru ked som dosla z prace tak uz bola taka veselsia tak som si myslela ze to uz ustupuje no zas je taka
chod k lekarke, nech jej urobi crp a podla vysledku budete vediet ci je to viroza alebo potrebuje aj atb
no a čo, že prešli horúčky... ak sa ti dcérka nepozdáva, tak pre istotu aj tak choď k dr. .... neviem, či je v tom nejaký problém?
moje deti tiež občas horúčkujú cez víkend a v pondelok, keď dojdem k dr. sú už bez horúčiek.... ale dr. ich aspoň poriadne všetrí a mám istotu....
btw. horúčky a kašeľ... tak to by som práveže nejak nepodcenila
@manchester1987 urcite chod k lekarke s malou, aby sa nieco nezanedbalo. Povedz jej presne to, co si napisala tu. Urcite ta ani nevyhodi ani nevysmeje, ved si len starostliva a zodpovedna mamina. Drzim palce
@kika831 idem uz som volala do prace ze nepridem
@manchester1987 ok, drzim palce. Aj ty budes kludnejsia, ked budes vediet co dietatu je a hlavne cim mu pomozes. Drzim palce
@manchester1987 no, na vecer byvaju deti zivsie. teda tak neskore poobedie. na noc sa to zasa zhorsuje. to je aspon nase pravidlo
@orlik4 no ona uz spi asi 2 hodiny a pol neviem ci ju mam zobudit a ist k doktorovi alebo ju nechat vyspat sa a ist neskor
@manchester1987 keby ti 2/3 mamičiek napíse, aby si k doktorovi nešla, tak nepôjdes??? az sa mi rozum pozastavuje
@manchester1987 ....horucka znamena ze telo uz bojuje s niecim.A ci ist k lekarovi?????
ANO!!!...kazdy normalny clovek ide k lekarovi ked je chory
@sante81 ja som napisala ze idem neviem kde si citala ze nie
Keď má horúčku tretí den aj pri Nurofenu, išla by som k lekárovi. Ja som tak vždy robila, najprv zábaly, Nurofen sirup pri horúčke vyše 38 a kedže horúčka neustúpi, radšej by som išla.
asi by som predsa len išla k doktorke,má teplotu viac ako tri dni a to by mal už posudiť lekár,určite jej neni z nejakého dôvodu dobre preto sa túli,moja dcéra keď bola chorá sa strašne upriamila na macka plyšového.