Môže množstvo alkoholu v rumovej pralinke uškodiť 1,5 ročnému dieťaťu? Už mala polovicu zjedenú keď som si to všimla.
neriešila by som to, a nabudúce lepšie skryla 🙂
nemyslím si, jedna pralinka, nič sa nestane.
je tam len aroma, nic jej nebude nebojte
Nebude jej nič, neboj. Len sa čudujem ze jej to chutilo, rumove pralinky sú bleee 😁😁😁
@marcelatje ale zase lepsie nez tie slivovicove
@nika82 😳 to som ani nevedela ze existuje 😁😁😁
a čo by sa jej mohlo stať, veď tam nie je ani za glg alkoholu. Tá troška ešte nikomu neublížila a 1,5 ročné dieťa je už v podstate veľké. Určite pchá do seba kopu iného ,,humusu,, - éčka, konzervanty a a to je oveľa horšie ako dve kvapky rumu.
@allennaalli čo by sa malo stať? väčšinou sú tam len esencie a alkoholu fakt málo, akurát tak bude lepšie spať alebo nech to zaje a hotovo :D
@allennaalli nazdravie malej😀nič sa jej nestane
@allennaalli ja ako rocna som podopijala po navsteve, kym ich nasi odprevadili a to bol naozajstny alkohol. Prezila som a mozno to malo ten efekt, ze alkohol nemozem ani citit, takze same pozitiva😉
@dskjhfdlkdjhl 😀😀 som sa pobavila pre predstave dievčatka, ktoré ešte ledva stojí na nohách ale už popíja jedna radosť 😀
Tak sme moja sestricka chcela spravit radost, a spravila mi malinovku. Len miesto vody mi tam naliala slivovicu, co mali nasi v chladnicke v sklenenej flasi. Logla som si poriadne, a podobne ako na @dskjhfdlkdjhl, aj na mna to malo ucinok, ze sa alkoholu viac menej vyhybam. Mala som asi 5 rokov...
podla mna jej to nemoze uskodit. ked zjedla iba polovicu, tak sa mozno k tomu rumu ani nedostala. ponaucenie pre teba, taketo sladkosti treba lepsie schovavat😀
@allennaalli rumove pralinky: Cukor, pitná voda, čiastočne hydrogenované rastlinné tuky (palmový, olej zo semien maslovníka, emulgátor: sorbitan tristearát), kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, arómy, emulgátory (slnečnicový lecitín, polyglycerolpolyricínoleát), kakaové maslo, pšeničný škrob.
si nastuduj co obsahuju take pralinky... cukor, stuzene tuky, emulgatory, chemicke aromy. to by som ani sama nejedla. raz to dietatu neublizi, ale takato strava je skratku ku dlhodobym zdravotnym problemom.
@doty1 tak ja som mala v roku pevny krok a dokonca som bola aj vyrecna, akurat to dopijanie ma vraj trochu zlozilo😀 Co Ta nezabije, to Ta posilni, vystudovala som matiku a myslim, ze pomerne slusne😉
@allennaalli a bol v tej pralinke naozaj rum? Často dávajú len rumove arómy.