Ahojte, je teraz nejaký vírus alebo niečo ? Dcéra sa dnes zobudila vypila mliecko išla sa hrať a začala vracať, viete mi niečo poradiť čo máte odskúšané a je účinne ? Zatiaľ bez teploty
Dalujem
Môže to byť hocičo. Čakaj,ako sa to vyvinie. Držím palce nech je skoro fit .
Ja som mala presne túto situáciu...dávala som vodu po dúškoch po pol hodine....stále vracal. Na obed sme utekali na Kramáre že čo a tam ma riadne hresila doktorka že som mu tou vodou vyvolávala zvracanie. Vraj 4 hodiny nemá niiiic piť ani jesť. Tiež bolo vonku pomaly 40 stupňov. Tak sme tam čakali 4 hodiny v tejto horúčave a potom mu už nič nebolo...potom postupne rehiydratacny roztok kulisek.
Na pohotovosti mi ale z kvapky krvi z prsta zistili či nie je dehydrovaný.
@gabsisi toto mi kázala aj naša lekárka že ak dieťa vracia nemám podávať tekutinu aby som nevyvolávala vracanie preto len ovlažujem ústa a potom začnem podávať roztok
Už sme toto raz mali keď sme boli na dovolenke a toez ma vtedy lekárka zfúkla že nemôžem jej davat piť keď vracia až po nejakej dobe
Žiadnu vodu, kým zvracia a ani potom, jedlo až keď nezvracia pár hodín a začať slanými tyčinkami alebo suchármi, nedávaj piškoty.
Po lyžičkách klasickú červenú Coca-colu s trochou sol v pravidelných intervaloch 10 - 15 minút. Ak máš Kinedryl môžeš dať 1/4 tabletky tesne po zvracaní.
vodu nie!
soletky jej davaj, a po malinkych duskoch vychladena cocacola pomaha
@patka06 Kinedryl môže aj keď má 1,5 roka ?
@zuzuliennka1 ďakujem za radu
Môže 1/4 Kinedrylu
@patka06 ďakujem veľmi pekne za radu 😊 9:45 vracala naposledy a aj zaspala tak dúfam že sa v spánku žalúdok trosku ukľudni
Držím palce, snáď už bude dobre
Aj keď nebude zvracať, s tekutinami a jedlom opatrne.
Najprv len mierne osladený čierny čaj po lyžičkách, jedlo až keď sama prejaví záujem. Začnite suchým, varené ideálne až zajtra - Dodržať diétu
Žiadne mlieko minimálne 24 hodín.
Nám odporučili po lyžiciach coca colu.
@patka06 určite pôjdem nato opatrne aj s tekutinami aby nezačala vracať zase, ak sa zobudí a bude vracať stále tak dám len Kinedryl ten by to mohol ukľudniť dúfam
Ja som mala v utorok zvracanie, lekárka mi vravela, ze som si mala dat smectu alebo niečo podobné, aby sa tie baktérie alebo co spôsobuje zvracanie vylúčilo z tela a až potom podávať kinedryl.
Ano, každé leto niečo býva. Dala by som soletky a vodu po duskach, ak sa to bude zhorsovat, pripadne pribudne hnačka, išla by som na pohotovost, lebo take male dieťa sa veľmi skoro dehydruje