Zrkadlo do detskej izby pre 15-ročnú

6. nov 2024

Ahojte, dcéra má 15 rokov a chce do izby zrkadlo. Poraďte, co je lepšie... Ona chce volne stojace, ja by som radšej pevné na stenu. Ak máte v detskej izbe volne stojace, viete mi poradiť také, ktoré pevné stojí a nie je nestabilné? Mam ešte malú, 3rocnu a ta je ako uragán, tak keď jej vleti do izby, nech to zrkadlo ustojí... Ďakujem

beata_k
6. nov 2024

Toto by som neriskovala s volne stojacim. Slecna nech si da do skrine na dvierka z vnutornej strany.

autor
6. nov 2024

@beata_k ved to bol môj prvotný nápad, ze do skrine. Najskôr sme kvôli nej dali veľké zrkadlo na stenu do kúpeľne, ale už pol roka nepočúvam o inom ako o tom, ako všetky spolužiačky majú v izbe a ona nie 🤦🏼‍♀️ Tak som zvažovala, ze na Vianoce ju prekvapím. Nemá všetko, co si mysli, tak toto som mala v pláne. No ale čítam a pozeram už dva dni a neviem nájsť také, co by sa mi zdalo vhodné...

autor
6. nov 2024

*všetko, co si zmysli - takto to malo byt...

beata_k
6. nov 2024

Tak potom na stenu. Osobne by som k malemu dietau volne stojace nedavala. Je to prilis velke riziko, z ktoreho niet navratu.

leonakr
6. nov 2024

Ja so sestrou ako pubertiačky sme mali nalepené na skriniach,nový nábytok ale otec nám to dorobil.V Tom čase nefičali žiadne voľne stojace.Ja som zariadzovala izbu teraz mojim dvom dievčatám,síce sú ešte veľmi malé ale budú ju mať spoločnú a už som to chcela mať na finish tak je na dverách v skrini z vnútornej strany.Tiez kvôli bezpečnosti 🤷.Otázne je aj koľko miesta nato máš.🙂

autor
6. nov 2024

@beata_k
@leonakr
Ďakujem pekne za nazory. No dalo by sa aj nalepiť na stenu, také do 50 cm šírka, co je podla mňa dosť. Tým ju asi neprekvapím pod stromom, ale každopádne bude šťastím bez seba, aj keď jej ho dáme na stenu. A ano, z bezpečnostného hľadiska to bude najlepšie, kvoli malej. Ďakujem Vam krásne ešte raz, asi som si len potrebovala prečítať to, co som aj vedela 😊

jaja1979
6. nov 2024

Ja, keby už nemáme, tak určite kúpim niečo takéto aj s úložným priestorom... Praktické, závesné, s úložným priestorom a vcelku hodnotný darček. Hľadala som pod názvom zrkadlo s úložným priestorom 😉

autor
6. nov 2024

@jaja1979 áno, videla som, ale tak moja ma dosť úložného priestoru, a hlavne sa mne zdalo nevhodne. Myslím s ohľadom na malú, ze keby toto stiahla alebo prevrátila. Ale je pekne, určite aj praktické a využiteľné. Dcéru by také potešilo, ale toto si bude musieť sama kúpiť, keď bude dospelá 😊

tinuskaaaa
6. nov 2024

Ja mám voľne stojace z Jysku, opreté o stenu, vôbec mi nepríde labilné , je velmi pekné. Dodávané je aj s uškom na zavesenie, takže sa dá aj zavesiť na stenu. Mne išlo už pri kúpe aj o dizajn, nechcela som len holé sklo, ale i pekný rám. Keď mávajú v Jysku akcie dá sa kupiť ešte lacnejšie a rôznych farbách rámu.
https://jysk.sk/domacnost/zrkadla/zrkadlo-nordb...

ivik4
6. nov 2024

Ja mam volne stojace krasne tiez z jysku ale pri tak malom dietati co je ako uragan ( moj syn bol rovnaky), by som dala zrkadlo na stenu a bodka. Musela by som byt asi opita aby som kupila volne stojace pri mojom synovi ked bol maly, do 10sekund by bolo na zemi.
Isto najde pekne aj na stenu

martinadomianova
Včera o 05:54

My sme to mali v detstve vyriešené super. Ja som ho mala na ľavej vonkajšej polovici skrine. Ak voľne stojace, tak jedine pevné/stabilné. Pri tom malom uragáne asi skôr na stenu. Alebo skriňu so zrkadlom. Sú rôzne možnosti.

007oxana
Včera o 07:22

Hlavne jej ho nedávajte do vnútra skrine 😬.. myslím,že zrkadlo chce aj kvôli fotkám v ňom.. a teda v skrini je to ťažké retro

kacenas10
Včera o 16:07

Tiež sme riešili. Máme napevno na stenu. Ale nie iba samotné zrksdlo, ale nalepené na doske ( má okolo seba akoby rám) a tá doska je prišrobovaná v rohoch do steny. Šróby sú prelepené takými lepkami v tvare guličky vo farbe dreva, nie je to ani vulidieť. Bolo vyrobené u stolára, drevo je vo farbe nábytku, čo je v izbe, a zrkadlo vyslovene do izby pasuje.

lienkashcj
Včera o 18:49

Určite na stenu je to lepšie. (A najlepšie aby rám ladil s nábytkom v izbe) aspoň ja to tak mám a je to super. Ale stojace zbytočne zaberie miesto a je nepraktické

lenkakravcova
Včera o 18:57

A toaletný stolík ste nerozmýšľali? Keď sa bude chcieť maľovať, tak je to praktickejšie než behať s riasenkou k zrkadlu na stene. Aj česanie je po sediačky pohodlnejšie.

autor
Včera o 19:19

Ďakujem baby za príspevky. Áno, už dnes bol manžel vybrať, bude na stene nalepené. To bude istota, ani nespadne, ani ho mala neprevrati. Takže bude spokojná. A na líčenie ma stojace na stole, nie je to síce toaletný stolík, to z priestorových dovodov nemá, viac potrebuje študentsky, tak sa líči tam. Dobre, ale viem, ze bude maximálne spokojná, tak som rada. Prajem ešte pekný večer vsetkym ❤️