Mate niekto na jednoradovej kolajnicke nad oknom zavesene zaclony a zaves spolu?
Nad balkonovym oknom mam jednoradovu kolajnicku, na nej mam iba zaclonu, ale k nej chcem doplnit po bojoch aj zaves a zaujima ma, ci to bude takto spolu fungovat.
Ak chces zatahovat zaves, teda ma plnit svoju zatemnovaciu funkciu, tak nemoze byt spolu so zaclonou na jednej kolajnicke, ak ho tam chces mat len preto, aby bol, tak tam problem nie je.
@dskjhfdlkdjhl jasne, tomu rozumiem, ze na jednej kolajnicke sa nemoze zatahovat na cele okno cez zaclonu. Zaves chcem cisto doplnit iba ako dekoraciu. Asi som to mala uviest hned do prispevku.
pre upresnenenie, zaves chcem k zaclone iba ako dekoraciu, nie na zatemnovanie. Na plafone mam jednoradovu kolajnicku.
tak potom ho kludne mozes mat na tej istej kolajnicke ako zaclonu.
Rozhodne by som sa poobzerala po dvojgarnizi, ak chce teda aj ten zaves vyuzivat. Ak by si chela mat zavesy len ako dekoraciu po bokoch a nemienis ich zatahovat, tak hej, mohla by si to mat aj na tej klasickej pozavesovane
Ja mam na jednej obe a mam dlhy karnoz az tak, ze zaves je na stene, neubera mi svetlo a zaclona len na okne.
Kludne to tak daj. Mne sa paci mat zavesy po bokoch aj ked nemaju zatemnovaciu funkciu... pekne to oramuje okno.
@oli18 rovnako to mam aj ja. kolajnicka pozdlz celej steny a zaclona si k sebe pyta doplnit aj zaves.
Ďakujem vám za odpovede. Idem vyberať závesy. 🙂
Ja mam zavesy aj zaclony biele, pekne orazaju od holubicej sivej steny.
@oli18 mam biele steny, hladam bezove zavesy a k nim dokupim aj novu zaclonu. Kupovala si hotove alebo si si nechavala sit na mieru?
Jasne, že to tak môžeš mať.
Teraz sa podľa mňa dajú dobre kúpiť už také tie hotové závesy a nemáš s nimi žiadnu prácu navyše
Sijem si sama. K bielej stene samozrejme farebny zaves 🙂
Kúp radšej dvojradovu garnizu..ja má na jednej garnizi kolajnicku,aj tyč na záves. Konkrétne táto na foto. Inak si neviem predstaviť ako plní účel aj záclona aj záves na jednej koľajnicke 🤔🤔🤔 a podľa mňa to ani nevyzerá dobre.