Syn má 1,5r, budi sa už o 5:10 co je katastrofa, popri tom ze zaspí až o 21:00..... Mame na okne tmavú deku, ta dosť pomáha ale asi nie uplne dosť, poradite mi nejaké fakt ucinne zatemnovacie zavesy? Alebo nejakú deku ktora naozaj neprepusti svetlo..
My máme a dcérka sa budí tak isto, ako keď sme nemali. Asi im netreba dlhšie spať. Nevstáva o 5hod, ale o 6hod. Zatiaľ čo syn spí aj do 8hod.
my mame a podla mna pomahaju, mame z Ikei
Mame obyčajné zatemnovacie z mobelixu, rano nam svieti slnko priamo do spalne, su super. Keď som ich kupovala, v obchode som si každy prezrela či je ozaj tak neprehliadny a neprejde cez neho svetlo.
Nám nepomohli. Aj tak je hore medzi 5-6. Len čo sa nám vstáva zle, lebo je tma 😀 Ale asi to záleží od dieťaťa, pomôcť to môže. Okrem zatemňovacích závesov som u jednej spánkovej poradkyne videla také zatemňovače okien, ktoré sa pripnú suchým zipsom.
Tak my nemame zatemnivacie zavesy a cez vikend nasa 3 rocna spi aj do pol 10. Chapem, ze sa chcete vyspat ale nespoliehala by som sa, ze to pomoze.
My máme v obývačke z jysku, tie sú naozaj super ale na moje pomery sú dosť drahé keďže som potrebovala štyri, no našťastie najskôr len dva tak to nebola až taká položka...oplatí sa ísť pozrieť do Merkury Marketu za dobrú cenu majú obrovský výber tento víkend sme kupovali do spálne (východ 🙈) aj do detskej keďže plánujeme zachvilu kupovať malému posteľ a aby spinkal tam (2r) a on teda vstáva so slnkom aj o šiestej a keď je zamračené spi aj do ôsmej 🫠
my máme závesy v celom byte z jimi textil, zatemnia super