Ahojte. Planujeme prestahovat juniora do detskej izby,a tak rozmyslam co zapostel,kedze pojde k stene. Oplati sa kupovat tie calunene pasy,alebo radsej drevo? Pozerala som stranku bavi to,len 200€za zastenu sa mi zda celkom dost. Pripadne nejaky typ ako odizolovat stenu od postele. Matrac ako zastenu nie✌️
@majuskabobi ak tam máte chladnú stenu, severnú, alebo prievan, tak áno. V ostatných prípadoch sa ti to neoplatí kupovať.
A keď na severnú alebo chladnú stenu, tak radšej tu textilnú. Bude sa na tom lepšie opierať a bude to teplejšie hlavne v zime.
Mne sa strasne pacia tie od Beewall ale dost penazi to vyjde, ked to napocitas 🙂 podla mna je to krasny dizajnovy prvok a ak plni nejaky ucel, my mame zastenu za manzelskou postelou a je to super.
Ja som kupila take calunene panely, su rozne tvary a fsrby. Niekto lepi priamo na stenu. My xme ich nalepili na osb dosku a tu privrtali.
muz vyrobil. kupili sme osb dosku, na to pena, co nam ostala z izolacie a len sme kupili latku. to sme zabalili a hotovo.
@lenkakravcova spi na "vnutornej" strane ,nieje ani pod oknom,v prievane,ale ja som na tej posteli par krat spala,a obcas som sa zobudila na to,ze mam nohu pri studenej stene.
@benit a kde ste kupovali panely? Pozerala som.tusim hornbach,ale 2m na dlzku ma vyslo narovnako ako uz vyrobena zastena🤨
@nairia viete poslat foto pre inspiraciu?😇 dakuem
@minutka sikovny manzel🤩
@majuskabobi zajtra poslem 😊
@majuskabobi mirjan 24
@nairia dakujem
videla som postele spolu s drevenou konštr. - čo je vlastne ochrana pred stenou...