Ahojte, prosim o radu zienky, co kupit do izby, ktoru budeme momentalne zatial vyuzivat ako hernicku, nakolko syncek bude spavat zatial s nami v spalni. Skrinu na oblecenie mame pre neho na chodbe, cize do izby nebude potrebna.
Premyslam nad kallaxom, takym tym 3x3 okienka alebo 4x4, neviem sa uplne rozhodnut🤔 dalej nejake policky na hracky/knizky a viac neviem co dokupit. Zatial nema ani rok, preto by som prijala ak by ste mi poradili, co by v takej hernicke nemalo chybat.
Za kazdy typ vopred dakujem.
dozaista nejaký ten stolík a stoličky, dieťa si tam bude kresliť, maľovať, papať, to by tam nemalo chýbať, tiež úložný priestor na hračky, prípadne aj nejaké poličky na knižky potom do budúcna a teda u nás v herni nemôže chýbať taký ten indiánsky stan, ten sme v Tempe kupovali a to je veľmi vďačné 🙂 posielam ti obrázok aký máme 🙂
Dobré je mať hlavne ešte aj nejakú tú poličku alebo úložný priestor na boxy s hračkami, to u nás bol základ aby sme to nemali kade tade 🙂
@dzupi898 nad niecim takymto aj ja rozmyslam 🙂 Lebo si spominam ako to bolo, ked sme my boli deti a robili sme si kadetade bunkre doma s dekami, s paplonmi a mama mala co robit, ked upratovala. A teda ozaj by som nechcela furt upratovat bunkre a toto mi pride ako super kompromis 😀
@tatehotna prve co ma napadlo penove puzzle najlepsie velke 50x50/60x60 bez vytahovacich casti, vyborna izolacia pod zadocek, ak sa to uspini, bezmes vycistis lahko pod vodou, neuklada sa v tom prach, ja to zvyknem prebehnut parnym mopom, nic sa tomu nestane. Ukladanie hraciek ries isto boxami, je to velmi rychle a jednoduche, dietatko sa na to rychlo nauci, tulivak, mala pohovka alebo kresielko, stolik so stolickami na kreslenie, daju sa kupit nadherne nalepky na stenu, niektore sa tvaria ako namalovane priamo na stene, inspiracii je kopec, len aby to bolo efektivne 😉
@tatehotna myslis nábytok? Tak zo svojich skúseností , co najviac využívame je kreslo- usiak (čítame v nom knizky) hojdaci konik, box na hracky, mame komodu s vecami, a 4 skrinky aj na hracky aj na veci. Čakáme ešte za knižnicou a detským stolíkom so stolickou a davkovacom papiera a držiakmi na papiere omalovanky farbičky ci stetce. To nesmie chýbať 😀