Máte niektorá skúsenosť? Rozmýšľam nad ňou. Ale žiadna maminka v okolí ju nemá, na obrázku to vyzerá dobre.ale chcela by som aj reálne info.
Pripajam sa k pozitivnej skusenosti,je to perfektna zabrana,vysoka,pevna.stoji za tu cenu..prvu sme mali zopa,potom sme kupili este jednu a nakoniec tuto monkey mum (mame manzelsku postel+jednu velku k nej,cize letisko a potrebovali sme to ohradit,kedze mala spi so mnou a aj cez den sa vela hrame na posteli) a veru lutujem,ze som nevedela na zaciatku o tejto,kvalitovo je uuuuplne mega..ta zopa je ovela mensia a strasne labilna,mladsia nemala ani rok,a ked sa do nej zaprela (len klacala,nestala este),hybala sa..stale cakam,kedy sa rozbije..na tu monkey mum sa aj vesaju a drzi perfektne
Máme ju okolo celej postele a ja som veľmi spokojná. Je naozaj pevná, dcérka 1,5r mi okolo nej bežne behá a vešia sa na ňu a krásne to drží. A ja oveľa spokojnejšie spím, lebo malá nemá šancu skotúľať sa. Ak ju na niektorej strane nepotrebujeme, spustíme, dcérka úplne bezproblémovo zlieza z postele aj cez ňu, nezavadzia jej. Zábrana je síce drahá, ale podľa mňa sa oplatí.
@tani777
@jazula
@paradajkova ďakujem vám , idem do toho🙂
Mame tuto zabranu na postel z jednej strany. Maly ma 2 roky a stale je uzitocna, ked spi sam na velkej postely. Keby som to vedela, ze budeme este v 2 rokoch pouzivat, kupim uz v zaciatku okolo celej postele.