Wish stránka, skúsenosti?

steffi50
8. okt 2018

Ahojte,neustalw mi vyskakuje tato atranka na nakupovanie...mate niektora skusenosti? Nieje to nejaka.blboat ?

sense
8. okt 2018

@steffi50 je to ako aliexpres

mimik79
8. okt 2018

Objednavam z Wishu často, skor vsak také drobnosti, no mam odtial aj taku tenku bundu, inak super, aj jednu reklamaciu mi vybavili vratenim peňazí spat na ucet za par dni, ano podobne ako aliexpress

mimik79
8. okt 2018

Existuje aj skupinka Wish, pridaj sa, su tam rady recenzie skusenosti... https://www.modrykonik.sk/group/9134/

ivaskula121
8. okt 2018

Ja objednávam... ale väčšinou len veci za poštovné 😂😂😂 ale vždy keď bolo niečo zle, tak rýchlo reagovali a posielali peniaze spať

tinaa64
8. okt 2018

Aj ja som objednavala...a v celku spomojna som bola...ale skor take somarinky..dekoracue do domacnosti a tak..obuvby som sa asi nedovazila..oblecko pre deti som objednala a prislo to v poriadku..aj velkost sedela..takze ka osobne som bola v celjy aj spokojna...ale ak som objednavala v novembri niektore veci mi prisla az po vianociach resp.po novom roku

paulinoocka
8. okt 2018

Nie je to vobec blbost. Podla mojho nazoru je to este lepsia stranka ako aliexpres. Dost casto z tade objednavam a vzdy mi pridu fajn veci a dokonca este rychlejsie ako maju

mirka807
8. okt 2018

Je to ako Aliexpress len stým rozdielom že na Ali poštovné neplatiš a na Wish za každú vec platíš poštovné. Ale zase s Ali chodia veci 6_8tyzdnov a s wishu 3 maximum 4 týždne

koopevka
8. okt 2018

Wish je super na niektoré veci, objednávali sme odtiaľ hračky, elektroniku, hodinky, veci do domácnosti za smiešne sumy. Doručenie OK, ak bol nejaký problém, Wish nám vybavil, že obratom vrátili peniaze. Zatiaľ žiadny problém. Odporúčam.