Výmena postieľky za posteľ

kittyna5
6. aug 2021

Ahojte,

Do akého veku mali vaše deti postieľku v ktorej boli od narodenia? Syn bude mať koncom augusta rok a budeme sa aj sťahovať, tak rozmýšľam, či mu kúpiť už normálnu detskú posteľ so zábranou, alebo ešte ho nechať v postieľke.

ivanecka0602
6. aug 2021

@kittyna5 starsia maka od roka a 4 mesiacov, mladsej kupujeme teraz, ma rok a 5 mesiacov

ivangeline
6. aug 2021

Nemal ani 2 roky. Druha ... dufam,ze to bude podobne. Zatial ma rok a pol a nevyzera to na postel. :D

saxana000
6. aug 2021

Nasa ma velku postel od 3.rokov spala v nej parkrat aj to v noci vzdy prisla k nam.potom po par zlych snoch sa uplne zatala a nechce tam byt ani za svet takze stale spi s nami v spalni kde ma vedla manzelskej este detsku postielku.ma 5 rokov a stale sa v nej normalne vyspi.

jullienka
6. aug 2021

@kittyna5 Tak my sme prešli z postieľky na posteľ keď mal syn 10 mesiacov... Dôvodom bolo to ze sa nám stále budil v postieľke pri otacani... Tak sme mu kúpili posteľ 90x200 s ochranným L štítom a prisunuli jeho posteľ k našej manželskej 😉 kupovali sme mu už normálnu veľkú posteľ s perinačom takže bude mať ju až do puberty 🤣😄 a tým pádom nemusíme kupovať ďalšiu... Uvažovali sme nad malou posteľou ale tie boli nízke a my sme chceli prísunu posteľ k manželskej posteli a zase pri kúpe malej zbytočná investícia keďže po čase by sme kupovali väčšiu a malú by sme nemali kde uskladniť

jullienka
6. aug 2021

@kittyna5 taku posteľ sme kúpili pre predstavu... Len inú farbu 😉

gbgb
6. aug 2021

@kittyna5 4mesiace obe deti. Kupila som velku postel do detskej pre muza. Ja si spim s detmi v spalni 🤭

kittyna5
autor
6. aug 2021

Ďakujem za odpovede 🙂 tak asi ešte počkám radšej nejakého pol roka